GESLOTEN! Win Petit&Jolie Baby Giftset

GESLOTEN! Win Petit&Jolie Baby Giftset

Mijn favoriete producten betreft de huid van Daley (lees: gevoelig voor alles) zijn die van Petit&Jolie. Hij gaat ermee naar bed, en gaat ermee in bad! De producten van Petit&Jolie zijn zeer mild, helemaal natuurlijk en bevatten geen allergenen, zeep of andere agressieve ingrediënten. En dat laatste heeft hij echt nodig! Ik heb zelf helemaal GEEN ervaring met eczeem of droge huid dus raakte ik als moeder in paniek. Ik heb belachelijk veel geld uitgegeven aan producten dat totaal niet werkte, en werd ik er zelf beetje hopeloos van.

Tijdens mijn bezoekje aan de negenmaandenbeurs *long time ago!* kwam ik Petit&Jolie voor het eerst tegen. Ik raakte in gesprek met Esther, de oprichtster van Petit&Jolie, en ik vertelde haar mijn frustratie betreft Daley’s eczeem en vooral in zijn knieholtes. Zij raadde mij de vette crème aan. Normaal vermijd je crème omdat dat snel intrekt en bij olie blijft de huid vaak vetter. Maar omdat ik inmiddels een hopeloze moeder was geworden gaf ik het gewoon een gokje!

De eerste paar dagen zag ik totaal geen effect, maar zonder erbij stil te staan bleef ik het gewoon smeren. Opeens viel het mij op dat zijn huid minder droog was en de eczeemplekken bij zijn knieholtes waren verdwenen. IK KAN NOG STEEDS ELKE DAG JANKEN! Want ik heb dit product nooit meer losgelaten. Inmiddels het assortiment helemaal uitgebreid van badolie naar billencrème!

Daarom wil ik graag iemand anders ook rete enthousiast maken over de producten van Petit & Jolie! Win een baby giftset met maar liefst 3 producten: de billencrème, baby bodylotion en de hair&body shampoo.

* * *

Wat moet je doen om kans te maken?

Vertel waarom jij graag de producten wilt testen, of wellicht wil je het wel cadeau geven aan je zwangere vriendin. Wees creatief met je antwoord, want daar ben ik heel gevoelig voor!

GOOD LUCK 🍀

 

It is time to relax and enjoy!

5 Comments

  1. Helaas, ik ben te laat…
    Had er anders graag mijn zusje blij mee gemaakt, want zij wil natuurlijk alleen het beste voor haar meisje met een gevoelig huidje.

  2. Ik heb dit merk vroeger ook gebruikt bij mijn zoon.
    En ik was er zeer tevreden over.
    Nu is een collega zwanger en zou haar deze set graag als kraamcadeautje willen geven.

  3. Ik zou het pakket graag willen winnen voor mijn buurvrouw. Ze staat altijd voor ons klaar, zeker in moeilijke tijden. Ik zou haar en haar baby graag op deze manier willen verwennen met dit pakket.

  4. Zo jong en al huidproblemen , deze ga ik proberen met Petit&Jolie producten weg te nemen. BIJ Joy on the Blog kun je ze ook winnen, dan kunnen wij er meteen aan beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: