[GESLOTEN] Maak je huis af met Topdoek.nl

[GESLOTEN] Maak je huis af met Topdoek.nl

Wij gaan binnenkort verhuizen van een tweekamerappartement naar een prachtig paleisje. Hoe mooi is het om dan een grote canvas doek van je gezin of de kleine baby aan de muur te hebben? Nou ik vind het helemaal fantastisch en deel dan graag ook mijn nieuwste ontdekking!

Bij Topdoek.nl kun je terecht voor canvas foto, textielposters (my favoriet <3) of zelfs foto op hout. Je hebt al een goedkope canvas voor maar € 4,95 dus dat is echt spotgoedkoop! En iedereen die mij wel beetje kent, ik hou van goedkoop <3

En als ik je nu helemaal enthousiast gemaakt heb, dan was dat nog niet alles! Want ik mag namens Topdoek.nl een prachtige canvas doek weggeven t.w.v. €72,95 in een formaat van maar liefst 120x80cm! Dit is inclusief ophangsysteem en verzendkosten, jij hoeft dus alleen een mooie duidelijke foto aan te leveren en zij doen de rest! #ISDATGAAFOFWAT

Wat moet je doen om kans te maken?
1) Laat in een reactie weten waarom jij graag een foto op canvas wilt, of eventueel voor wie je het graag zou willen winnen. Je vult onderstaande formulier in en duimen maar!*

2) Geen must maar zou wel tof zijn: volg Topdoek.nl op Facebook & Instagram.

*Je gegevens worden beschermd met Akismet en heb ik verder geen commerciële doeleinde met jouw gegevens. Deze worden dan ook niet opgeslagen dus ben je volkomen veilig! 😉

37 Comments

 1. Wat een lief en gul gebaar!!!
  Wat een prachtig cadeau zou een foto op canvas zijn voor in ons nieuwe huis❤🏡
  Om van ons nieuwe huis een warm sfeervol thuis te creëren met een Canvas can ons gezin aan de muur!
  Een blikvanger een mooie herrinering om te vereeuwigen in ons nieuwe huis😊🏡
  Wat een verwennerij!!!Ik zou geen mooier cadeau kunnen wensen als een Canvas van ons gezinnetje in ons nieuwe huis🏡

 2. Wat een geweldige actie, als ik een canvas doek zou winnen dan komt die in onze nieuwe woning te hangen Daar is genoeg ruimte aan de muur, ik heb nog een foto die ik heel graag op canvas zou willen hebben, dat is een sport foto van onze Mechelaar
  Dat is een soort collage met 4 verschillende foto’s op 1 foto, dat zou geweldig zijn, nu maar heel hard 👍en hopen 🍀 echt een waanzinnige actie.

 3. Wat een gave actie!☘️ Ik zou deze canvas onwijs graag cadeau doen aan een vriendin die zwanger is! Onlangs heeft ze foto’s laten maken van haar buik en die zijn echt schitterend geworden! Een (extra) cadeau voor bij de geboorte van haar dochter! 💕💕💕

 4. 😍😍😍Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag een prachtige canvas op afdruk van mijn leuke vakantie naar oman willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij Van deze prachtige verwennerij voor het nieuwe jaar wordt ik zeker mega blij 💞 Like&Volg graag mee. Nu maar heel hard hopen dat er snel meer fans bij mogen komen en dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan 2019 mega goed beginnen 🤞💕🍀

 5. Ik zou een canvas doek aan mijn moeder cadeau willen doen. Daarop zou ik de foto laten drukken waarop onze 4 honden, onze papegaai en ik staan. In een jaar tijd hebben we helaas 2 van de 4 honden in moeten laten slapen daar ze erg ziek waren. Nu is bij onze hond Beau een tumor geconstateerd bij het hart, dus wij zijn bang dat we haar dit jaar verliezen. De foto heeft veel waarde voor mijn moeder en daarom doe ik mee voor haar.

 6. Zou super vinden om te winnen voor mij moeder ik wil haar geven dat ze elke dag kan ze ons zie we wonen ver van dan en zo zouden we beetje bij haar zijn. Groot fotos van de kleinkinderen en ik haar dochter.

 7. Super leuke prijs!!🎉🎉 Hoe graag wij deze ook zelf zouden willen hebben… Ik wil er graag mijn schoonmoeder mee verrassen. Helaas, sinds 3 jaar nu weduwe op jonge leeftijd (50jaar). Ze is alles voor mijn zoontje!! Ze past altijd op als het nodig is, komt elke dag wel even kletsen, helpt waar nodig en is gewoon een super oma. Wij zouden graag een foto van de kleine aan haar cadeau doen.❤❤ Valentijnsdag komt eraan dus zou erg toepasselijk zijn 😍😍

 8. Ik zou mijn lieve hond op een canvas willen hebben.
  We hebben 2 januari te horen gekregen dat hij waarschijnlijk kanker heeft bij zijn nieren en omdat hij al erg oud is we hem dit jaar zeker gaan verliezen. Het zou mooi zijn om hem een mooi plekje te kunnen geven bij ons op de muur.

 9. Wat een ontzettend LIEVE actie! Ik waag DOLGRAAG een kansje wagen voor deze FANTASTISCHE canvas! 👍 Helaas schuilt er een triestig verhaal achter… Mijn vader is dit jaar overleden. En ik zou heel graag de allerlaatste foto van mijn ouders samen op reis op canvas laten zetten ❤️ Ik ben heel zeker dat mijn moeder hier steun en kracht zal uithalen! Zo kan ze blijven herinnert worden aan de leuke en mooie momenten met haar man, mijn papa!

  Ik ga keiiiihard duimen voor deze WAANZINNIG mooie prijs ! 👍🍀🍀

  Groetjes,
  Martin

 10. Mijn vriend is bijna geslaagd voor zijn opleiding sportinstructeur bij Defensie!
  Graag zou ik een stoere foto van hem op canvas willen omdat ik trots op hem ben. Deze foto komt in ons nieuwe huis waar we sinds kort samenwonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: