Uitdelen op de KDV!

Uitdelen op de KDV!


In januari bereikte mijn zoontje de leeftijd van 1 jaar. En wanneer je kindje op de KDV zit dan weet je wat dit betekent: UITDELEN! En het lijkt wel alsof uitdelen tegenwoordig een wedstrijd geworden is. Het moet allemaal leuk, groot en vooral niet saai. Nou heb je op de KDV nog niet zoveel keus, denk aan Nijntje koekjes, rozijntjes of een mandarijntje. Maar het draait niet om wat je geeft maar om de presentatie. Je kunt niet meer ouderwets met twee pakken Nijntje koekjes of een netje mandarijntjes aan komen zetten en dit in de handjes van de kindjes drukken (lees, ouders!)

Ik voelde de druk al op mijn schouders en ik ben als moeder SO NOT CREATIEF. Ik ben echt zo’n moeder die met een netje mandarijntjes aan komt zetten. Dus ook ik moest aan de bak voor een leuke traktatie. Ik heb inmiddels alles wel voorbij zien komen op de KDV; luchtballonnetjes, varkentjes met rozijntjes op de rug, traktatie zakjes met een cadeautje erin etc etc.. Nog meer druk, want stel als je met iets aan komt zetten wat al geweest is. Dus wat schakel je dan in? Juist, PINTEREST…

En wat daar allemaal wel niet voorbij komt, WOW! Het eerste wat ik mij afvroeg: hebben die mensen tijd of geld teveel? Ik ga toch niet voor 26 kinderen bootjes maken van banaan? Oke, dus het moest low budget en iets wat makkelijk in elkaar te zetten is. Want tijd heb ik al te weinig en mijn geldboompje op mijn balkon groeit te langzaam!

Ik kwam uiteindelijk terecht op een rijstwafel verpakt in folie met een leuk knutselwerkje erop. Ja dat kan ik absoluut wel, maar wat wil ik erop? Tijdens het nadenken scrolde ik op de website van baby en peuterkleding (want ze hadden op dat moment sale, en ik ben een lowbudget mom!) en als je het nog niet gezien hebt, hebben ze op de frontpage een grote panda! Ik staar 5 minuten naar die panda en ik denk: oortjes, oogjes en een neusje knippen uit zwart papier, plakken en voila, je hebt een panda. TE LEUK!!!!!!!!!

Maar wellicht kan het ook iets makkelijker gemaakt worden. Google is mijn grootste vriend, en uiteindelijk na een uitgebreid zoektocht kwam ik op een website www.thecherryontop.nl pandastickers tegen. En op leukverpakt.nl vond ik panda zakjes en figuurtjes (oopsie, door mij uitverkocht!). OKE MOMMA, YOU GOT THIS! Ik maakte de avond voor de dag van uitdelen vrij en in een paar uurtjes stonden er 26 panda zakjes met rijstwafel, mandarijntje en een chocolaatje klaar. PETJE AF! En nu denk ik: maak maar alvast je borst nat voor wat er de aankomende 11 jaar gaat komen! #crymeariver

Wat heb ik nou in totaal besteed?
Inhoud van het zakje: mandarijntjes, rijstwafels, kinder bueno chocolaatjes (daar is mijn kind dol op!) en voor de afwerking vershoudfolie. In totaal kwam ik uit om €7,- en voor de panda stickertjes, figuurtjes en zakjes kwam ik uit op €19,- .. Ja jongens, en dat alleen maar om niet als sucker mom over te komen als het gaat om uitdelen op de KDV!

Ik ben benieuwd naar jullie traktaties want ik heb nog heel wat jaartjes te gaan en heb nu al inspiratie nodig. Overigens kan je bij thecherryontop.nl en op leukverpakt.nl terecht voor nog meer leuke knutsel en verpakkingswerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.