Top 5 meest gelezen blogs

Top 5 meest gelezen blogs

cropped-Schermafbeelding-2018-12-02-om-00.06.44.png
Het was mij weer een jaar met prachtige blogs dat massaal gelezen is door jullie. We hebben de aantal bezoekers weten te verdubbelen en ik kan alleen maar zeggen: TROTS, TROTS, TROTS! Maar het draait natuurlijk niet om cijfers, maar de inspiratie die jullie hier uit hebben gehaald. Veel blogs zijn geschreven met een lach, maar af en toe ook met een traan!

Lees hier de top 5 van de meest gelezen blogs! Enjoy en tot volgend jaar <3

1) Geluk en intens verdriet
Hoe dapper was het van Lara om haar verhaal op papier te zetten. Zij schrijf over hoe zij na een zwangerschap van 40 weken haar zoontje niet meer in haar buik voelde! Na veel twijfels zijn ze naar het ziekenhuis gegaan, en daar hoorden zij het vreselijke niet: er was geen hartslag meer!

Lees verder


2) Van roze wolk naar een donkere onweersbui
Een zwangerschap wat eindigde met een zwangerschapsvergiftiging en een spoedkeizersnede waar je u tegen zegt. Hun prachtige dochter Suus werd geboren na een zwangerschap van 34 weken en na 18 dagen in het ziekenhuis mochten ze eindelijk naar huis.

Lees verder


3) Jong en ongepland zwanger
Jony was 19 toen zij zwanger raakte van hun eerste kindje. De zwangerschap liep vlekkeloos maar helaas ging het bij 30 weken helemaal mis. Dat kon er ook nog wel bij! Uiteindelijk na een zwangerschap van 37 weken werd hun dochtertje na een ingeleide bevalling geboren.

Lees verder


4) Hallo baby in mijn tweekamerappartement
De titel zegt het al. Wij kregen een baby terwijl wij in een tweekamerappartement wonen! Veel mensen zweren erop dat dit echt niet kan. Een baby hoort zijn/haar eigen kamertje te hebben en speelruimte. Maar vroeger deelden 4 mensen een kamer, dus hoezo kan het dan nu ook niet? Wij hebben het 2 jaar vol gehouden en beginnen het jaar 2019 met een nieuw huis.

Lees verder


5) De miskraam dat geen miskraam was
Een heftig verhaal waarin Monique beschrijft hoe een miskraam uiteindelijk na haar eigen gevoel toch geen miskraam bleek te zijn. De verloskunde vertelde haar het slechte nieuws, en tijdens het weghalen van het vruchtje bleek het toch geen miskraam te zijn. Ze was daarom ook continue gespannen tijdens de zwangerschap, maar gelukkig is er toch een prachtig kereltje geboren!

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.