Top 3 “Dagjes uit” met de kids!

Top 3 “Dagjes uit” met de kids!

Mijn vakantie is begonnen!

En daarom heb ik voor jullie een top 3 samengesteld van leuke dagjes uit waar niet altijd meteen aan gedacht word.

Efteling kennen we nu wel, maar wat zijn nog meer leuke en vooral betaalbare dagjes uit ? Lees ze hier!

1: Plopsa Indoor Coevorden
Mocht het weer niet zo geweldig gunstig zijn, is Plopsaland indoor een geweldige alternatief voor een dagje uit! Alles is binnen en er is zelfs entertainment aanwezig voor de allerkleinsten. Een groot feest van herkenbaarheid van favoriete studio 100 figuren en bij ons thuis is Bumba favoriet.
Ook heb je buiten een kleine gedeelte waar je ook leuke activiteiten kunt doen, voor als het zonnetje toch gaat schijnen! (natuurlijk is Plopsa indoor ook heel leuk als het lekker weer is!)

www.plopsaindoorcoevorden.nl/nl


2: Kinderspeelboerderij Pukkemuk in Dongen
Een indoor speeltuin met buiten een speeltuin, diertjes, en bootjes waar jouw kindje in kan varen in de vorm van een klompje. (incl een actie foto die je naar jezelf kunt mailen)
Het buiten terrein is heel groot en heeft zelfs een water gedeelte waar je, als het warm is, lekker nat kunt worden. Voor alle leeftijden! Zeker de moeite waard om naartoe te gaan. Voor ouders en kinderen ouder dan 1 betaal je entree. Ouders krijgen hierbij 2 consumpties en kinderen mogen de hele dag onbeperkt ranja tappen.

Tevens is er buiten ook een “boeren sprookjesbos” heel erg leuk om langs de kleine huisjes te lopen, op knoppen te drukken die het verhaal vertellen dat dmv poppen uitgebeeld worden.

www.pukkemuk.nl

3. Duinoord in Helvoirt
Voor kinderen is Duinoord als een dag in het paradijs. Overal waar ze kijken is iets te beleven! Binnen vallen de monden open bij het zien van de binnenspeeltuin. En buiten? Daar leven ze zich uit op de bounce trampolines of in het klimbos. De kleintjes vermaken zich in hun eigen speeltuin met speelhuisjes en een springkussen. En om de dag helemaal fantastisch te maken is er heel veel lekker eten en drinken. Dat zit bij de prijs inbegrepen. Ideaal!

www.duinoord.nl

Hopelijk heb ik je een beetje kunnen inspireren! Wij gaan komende weken in onze vakantie aan allen een bezoekje brengen!

1 ding is zeker, dat gaat een top vakantie worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.