Thule Sleek Xmas Story – Noah’s Kerstavontuur

Thule Sleek Xmas Story – Noah’s Kerstavontuur

In samenwerking met Thule heeft Terriercom speciaal voor de feestdagen een schrijfchallenge georganiseerd onder alle papa & mama influencers in Nederland. De winnaar mag een prachtige Thule Sleek kinderwagen weggeven aan een persoon of een stichting die het verdient én een nieuwe kinderwagen goed kan gebruiken. Ik schrijf mijn verhaal voor Stichting Beschermde Wieg, zij zetten zich in voor moeders die geen uitweg meer zien en hun kleine baby ergens willen achterlaten. Zij bieden een speciaal kamertje (vondelingenkamer) aan waar moeders hun baby’tje kunnen achterlaten en de baby alsnog een warme nestje te geven! 

Wil jij ook graag iets terug doen voor mijn gekozen Stichting Beschermde Wieg? Je kunt ook een mooie donatie doen!

DONEER HIER


Het is Kerstavond. Kleine Noah ligt in zijn bedje te slapen. Hij hoort zacht geklop op zijn raam. Noah schrikt wakker en kijkt verbaasd om zich heen.

Voor Noah’s raam staat een oude man met een grote witte baard in een rood pak. “Is dat nou de Kerstman?” denkt Noah… “Of ben ik nog aan het dromen?” Hij opent zijn raam en wrijft zijn ogen uit. Want buiten ziet hij rendieren zweven, maar dan zonder slee!

“Noah, help ons!”, roept de Kerstman. “De slee is stuk en we moeten nog alle kerstcadeautjes rondbrengen.” Noah aarzelt geen moment en helpt de Kerstman door het raam naar binnen.

Samen sluipen ze op hun tenen naar de woonkamer. Daar ziet de Kerstman een Thule Sleek kinderwagen staan. “Van wie is deze?”, vraagt hij. Noah antwoordt blij: “Van mama, ze krijgt een kerstkindje!”

De Kerstman aarzelt geen moment en vraagt: “Mag ik de Thule Sleek vanavond lenen? Ik beloof dat ik ‘m weer op tijd terugbreng!” Noah twijfelt even en antwoord: natuurlijk mag dat lieve Kerstman. Mijn moeder heeft mij altijd geleerd om samen te delen! Maar beloof je mij wel dat die morgenochtend weer terug op zijn plekje staat? Want morgen wordt mijn babybroertje of zusje geboren en deze heeft wel een warm plekje nodig!

De kerstman geeft Noah een dikke knipoog en belooft dat de wagen morgen weer op zijn plek staat. Ga nu maar lekker verder slapen lieve Noah, en als je morgen wakker wordt, dan ben jij een grote …. Noah is al verder in slaap gevallen!

De volgende ochtend word Noah wakker en springt uit bed, rent naar beneden en gelukkig staat de Thule Sleek op zijn plekje. Hij loopt naar de wagen en hij kijkt verbaasd: in de wagen ligt een piep klein baby’tje, een zusje! Noah laat wat traantjes vallen en geeft zijn kleine zusje een kusje op de neus. Wat blijkt nou? Het was niet de Kerstman die aan zijn bed stond, maar papa die hem vertelde dat mama een baby’tje krijgt en dat hij morgenochtend een grote broer werd! <3


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.