Tapete – Little Label

Tapete – Little Label


Voor het eerst mag ik een review schrijven over het super gave merk Tapete van Little Label. Ik mocht samen met Teun dit geweldige kleding setje testen. Ik heb van te voren 5 criteria bedacht waarop ik de kleding heb getest. En ik kan je alvast zeggen, ik ben alleen maar positief!

Tapete – Little Label is een Nederlands kinderkleding merk dat volledig met biologische katoen produceert. De kleding wordt hier ontworpen en gemaakt in Portugal door mensen die onder goede omstandigheden werken en daar een eerlijke beloning voor krijgen. De collectie kenmerkt zich door het frisse kleur gebruik en de gave opdrukken.

Prijs kwaliteit
Dit is zeker in verhouding! Over het algemeen zijn de prijzen van Tapete – Little Label wat “hoger” als je dit vergelijkt met Zara of H&M, maar ik heb deze set al een aantal keer gewassen en de kleding is nog even mooi als toen ik het uitpakte! Ipv in een korte tijd 3 shirtjes of broekjes te kopen, koop je bij Little Label 1 shirt/trui/broek voor een langere periode! Dus daar bespaar je weer een hele hoop.

Stof
Zoals hierboven al beschreven blijft de stof erg mooi na een paar keer wassen! De stof is en blijft ook zacht en flexibel. Dit is fijn voor kids om in te spelen en de wereld te ontdekken. Want niet alleen baby’s maar ook kleuters hebben, hoe ouder ze worden, bewegingsvrijheid nodig!

Uiterlijk
Dit setje is op het lijf van mijn zoon geschreven. Geen schreeuwerige teksten of plaatjes maar gewoon simpel, rustige print dat toch aansluit op de fantasie. Teun was helemaal weg van de haai en wilde alleen nog maar dit shirt aan (vandaar dat het al zo vaak is gewassen!)

Stoer en lief tegelijk! Dit vind ik van de gehele collectie van Tapete – Little Label

Reacties
Ik heb ontzettend veel positieve reacties van mensen om mij heen gekregen op het setje. Ik heb het getest door Teun dit setje aan te geven op feestjes of familie bijeenkomsten. Dus het merk valt onwijs in de smaak (ook bij mij uiteraard)!

Maat
De kleding valt een half maatje groter. De trui van Teun heb ik aan de mouwen om kunnen slaan en het ceintuur van zijn broek heb ik vast kunnen knopen zodat hij mooi bleef zitten. Hij kan er dus nog een tijdje in gaan groeien en genieten van zijn haai!

Gaan jullie ook een kijkje nemen op de website van Tapete – Little Label? Ik weet zeker dat je er zult slagen voor je kleintje en dat je net zo tevreden zal zijn over het merk en er net zoveel plezier aan zal beleven als ik!

Liefs Michelle


WIL JIJ ÉÉN VAN DEZE ITEMS BESTELLEN?
KLIK OP DE FOTO OF GA NAAR WWW.LITTLELABEL.NL/TAPETE


2 Comments

  1. Wat bedoel je precies met een half maatje groter?
    Bij 116 cm maat 110-116 bestellen? En bij 128 cm; 122-128?

    1. Hi Francien, valt inderdaad ietsjes groter uit. Als je het precies op maat wilt dan kies je inderdaad 110-116. Kies je maatje groter, kan je kleine er ook lekker in groeien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: