Sucker mom!

Sucker mom!


Als het gaat om het geven van medicijnen ben ik echt een sucker mom! Of laat ik het anders zeggen, ik voel mij een sucker mom! Of het nou gaat om het geven van neusdruppels, het opmeten van zijn temperatuur (dit is voor niemand een pretje), beetje bij beetje voel ik mij van binnen gebroken. Het feit dat ik hem al in een houdgreep moet houden om die verdomde neusdruppels te geven is voor geen ene ouder leuk.

Wanneer mijn zoontje ziek is voel ik mij dan ook altijd heel erg down. Ziek zijn is voor niemand leuk maar zo’n klein ventje dat moet vechten tegen de koorts breekt mij toch wel beetje op. Oke, hele dag bij mama hangen, hele dag knuffelen en slapen is ook niet verkeerd! Maar dan komt het, jij moet als mama bikkel zijn. Medicijnen geven moet voor jou een easy peasy zijn. Zetpil erin, neusdruppels, ga zo maar door. WE CAN DO THIS!

Mij niet gezien hoor! Zetpil erin? Shit zooi, dan gaan we weer. En wat zijn die krengen groot he? Ik heb dan ook een bikkel van een zoon, waaraan het heel moeilijk te zien is of die ziek is. Hij gaat maar door en door, en die lach. Hele dag een lach op zijn gezicht, zo heerlijk vrolijk, zo genieten!

Maar dit is dan ook gevaarlijk, want vandaag na weer opnieuws koorts te hebben, en weer opnieuw naar de spoedpost, kwam de diagnose: Oorontsteking! Goddamnit.. De arts was verbaasd, de meeste kinderen laten bij oorontsteking echt wel signalen zien. Nou hij niet! En moest er ook echt wel drie keer goed in zijn oren gekeken worden.. En nu moet ik als mama weer bikkel zijn want nu komt ook nog eens antibiotica de hoek om kijken, en zwaait even uitgebreid naar deze sucker mom! I CAN DO THIS……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.