Sophie Versluijs


Ik, Sophie Versluijs, 38 jaar, wonend te Bergen op Zoom. Een ras echte Belg die haar Nederlandse man gevolgd is naar Nederland. Versluijs is mijn aangetrouwde achternaam, daar ik mijn eigen naam nooit meer wil gebruiken. Later ga hier meer vertellen in mijn blogs! De blogs hier zijn echt fantastisch, en lees het echt met heel veel plezier over de leuke dingen als mama zijn.

Ik ben zelf mama van 2 prachtige kinderen, Anouk & Senna! Heel snel broer en zus geworden met 13 maanden tussen. Nou, ik kan je wel vertellen, wat een werk was dat zeg!

Maar bon, we deden het met heel veel liefde en plezier naa een paar jaren van zwoegen en zweten. Anouk die net kon stappen toen Senna geboren werd, is Anouk nu gegroeid naar een ontzettend eigenwijze tiener, en een nog meer eigenwijzere bijna tiener van een Senna.

Helaas, zijn er in ons leven hele rare, gekke dingen gebeurd die echt heel wat minder rozengeur en maneschijn zijn. Dus daarom, van je afschrijven zou helpen zeggen ze. Ook daar ga ik later meer over vertellen! Dus stay tuned. Hebben nog heel veel te vertellen als mama, en als gezin zijnde. De minder leuke dingen aan mama zijn, maar waar een wil is, is een weg!

WE NEVER GIVE UP, en WE WIN AND LOSE TOGETHER is onze familiespreuk


BLOG


Karma is a bitch!

Lang geleden en eigenlijk waar te beginnen? Ik weet het niet, er is in de hele wereld al genoeg leed en pijn. Dat bewijst de krant dag in, dag uit maar weer. Maar word er nog naar de mens zelf gekeken? Telefoon, bericht, Whatsapp, Facebook, Twitter, Snapchat. De gehele social media staat er vol van.…

LEES VERDER


Kennismaken met Sophie

Wat vragen ze van je? Om te beginnen een foto van mezelf, wat dus “ OEI, al een probleem is” alle foto’s zijn met de kids en man, en een begin om mezelf voor te stellen aan jullie. Ok dacht ik, ik neem een a4’tje, en begin te schrijven… WTF, een a4’tje? Daar red ik…

LEES VERDER