Tante Pleun


Ik ben Pauline, ook wel Tante Pleun; trotse tante van de twee liefste nichtjes op deze planeet. Ik ben de jongste en natuurlijk ook de leukste van de 5 meiden bij ons thuis.

Ik ben dol op baby’s en kinderen, daarom ook niet gek dat ik studente van de opleiding Pabo ben. Toevallig ben ik ook dol op frutselen met stofjes, dat komt nu allemaal samen in Tante Pleun. Het idee is ontstaan nadat ik tante werd van mijn nichtjes.

Zij werden (en worden nog steeds) overladen met speelgoed en de kleertjes die deze tante maakt. Om van hen nou niet helemaal verwende prinsesjes te maken, deel ik graag het genot om alle nichtjes, neefjes, broertjes, zusjes, dochtertjes, zoontjes, kleinkinderen of zelfs buurkinderen te verwennen voor jullie!

Wees de favoriete ‘tante’ door snel te beginnen met het verwennen van alle baby’s in jouw buurt met de producten van Tante Pleun!

Omdat alle baby’s verwend mogen worden!

(tekst en foto’s zijn eigendom van Tante Pleun!)

WWW.TANTEPLEUN.NL


BLOG

JAIMY & TANTE PLEUN!

Via instagram volg ik Tante Pleun al een tijdje. Mama’s Vlog heeft mij benaderd met de vraag of ik over Tante Pleun een blog wilde schrijven. Zo is het contact tussen mij en Pauline (de eigenaresse van Tante Pleun) begonnen! Ik mocht een artikel uitkiezen voor mijn Livén! De keuze was gevallen op een legging…

Lees verder…