Nieuw baby- & kindermerk Cloby


Het nieuwe baby- en kindermerk Cloby is een baby- en kindermerk dat functionaliteit, hoge kwaliteit en stijl combineert. Ze willen de ouders helpen nog meer te genieten van elkaar als gezin door het drukke leven met kinderen makkelijker, comfortabeler en leuker te maken.

De eerste producten die Cloby lanceert zijn de omkeerbare magnetische swaddle clips en de zachte bamboe swaddles. De Cloby Clips bieden de oplossing voor een veel voorkomend probleem: swaddles die van je kinderwagen afvallen door wind of beweging. Maar je zal verbaasd zijn hoe bruikbaar ze zijn in veel andere situaties.

De twee moeders achter het merk, Veroniek van den Oever en Suzanne Cohen de Lara, hebben Cloby begin 2016 opgericht toen zij beiden nog in Shanghai woonden. Geïnspireerd door het ondernemende karakter van Shanghai zijn zij het merk Cloby gestart. Ze zijn altijd op zoek naar mooie dingen die tegelijkertijd extreem multifunctioneel zijn.

Hun motto is dan ook zoveel mogelijk te genieten van elke dag,

‘just enjoy the ride’!

De Cloby Clips en Cloby Swaddles zijn verkrijgbaar via de Cloby webshop www.mycloby.com en bij aangesloten verkooppunten in de BENELUX, Duitsland, Australië, Japan, Singapore, Zwitserland en Zuid-Afrika.CLOBY CLIPS & SWADDLESwinactie!

De Cloby Clips bieden de oplossing voor een veel voorkomend probleem: swaddles die van je kinderwagen afvallen door wind of beweging. Maar je zal verbaasd zijn hoe bruikbaar ze zijn in veel andere situaties! Gebruik de Cloby Clips en Cloby Swaddle samen en bescherm je baby tegen zon, wind en andere afleidingen. De mooie leren…

LEES VERDER


 
[instagram-feed id=”3570685099″]