Naïfcare

Het baby- en kinderverzorgingsmerk Naïf maakt verzachtende en verzorgende producten die de gevoelige baby- en kinderhuid beschermen. De producten van Naïf bevatten alleen de beste ingrediënten uit de natuur, zoals katoenzaadolie, zoete amandelolie, macadamia-olie, avocado oliën en bisabolol (kamille). Daarnaast zijn de producten hypoallergeen, pH-huidneutraal en dermatologisch getest. Pure kwaliteit, met enkel ingrediënten die een baby echt nodig heeft.

Naïf is opgericht door Sjoerd Trompetter en Jochem Hes, twee jonge ondernemende vaders. Het gebrek aan kwalitatief hoogwaardige producten voor hun eigen kinderen, gaf de doorslag om hun banen op te zeggen en een eigen productlijn voor baby’s te starten zonder schadelijke of mogelijk irriterende bestanddelen.

Naïf, omdat ieder kind van nature naïef is: eerlijk, onbevangen en onschuldig.

VERKRIJGBAAR
Naïf is verkrijgbaar in de betere apotheken, drogisterij, warenhuizen , cosmetica speciaalzaken, kinderwinkels, high-end hotels en via de eigen website www.naifcare.com.

Daarnaast werkt Naïf samen met diverse crèches, ziekenhuizen en kraamzorginstellingen. Kijk op www.naifcare.com voor meer informatie en verkooppunten.DE PRODUCTEN VAN NAÏF– geschreven door mama&meer

Wie houdt er nou niet van de heerlijke geur van een baby. Zachte roze huidjes ingesmeerd met fijne geurende producten. Toen ik in verwachting was van Zoë kocht ik ze dan ook enthousiast in. Ondanks dat je er vanuit gaat dat babyproducten automatisch ook goed en zacht voor het babyhuidje zijn, kwam ik er al….

LEES VERDER


NAIF IN THE SUN! – geschreven door Djois Germaine

Tijdje terug werd ik gevraagd of ik de nieuwe aftersun van NAÏFCARE wilde uitproberen. Wat pure toeval was, was dat ik op dat moment naar de zonnebrand crème aan het kijken was voor mijn kleine mannetje! Heel toevallig kwamen er heerlijke dagen aan en ik wilde hem natuurlijk verzorgen met de allerbeste producten. Ik ben…

LEES VERDER


[instagram-feed id=”988097286″]