MAM Benelux


MAM ontwikkelt babyproducten die aan de hoogste eisen (van ouders) voldoen en die daarmee baby’s de beste start in het leven geven. Met MAM producten kiezen ouders voor het beste van twee werelden: uitermate functioneel en een onderscheidend eigentijds design. Baby’s houden vooral van MAM omdat ze zich er goed bij voelen. Ouders die hun goede smaak niet willen opgeven na de geboorte van een kind, waarderen ook het uiterlijk van MAM producten!

MAM streeft ernaar om kinderen én ouders het beste te bieden. Om dat te bereiken werkt MAM actief samen met verloskundigen, kinder- en jeugdartsen, neonatologen, tandartsen en vele andere specialisten in de gezondheidszorg. En onlangs heeft MAM de prestigieuze Britse “Mother & Baby award” in gold ontvangen, in de categorie “Best Product For Bottle Feeding!”

Tegenwoordig worden jaarlijks meer dan 60 miljoen MAM producten, in ruim 60 landen verspreid over 50 continenten, verkocht. Wereldwijd werken ruim 600 medewerkers voor MAM. In de VS en in vele andere Europese landen staat MAM op nummer 1 in het fopspeen segment.


BLOG

Daley’s Favorites

Daley ontving een week geleden een doos vol producten van MAMbaby. De benodigdheden voor de groei van onze kleine manneke, volgens Birte van MAMbaby. Nou ik kan je zeggen, we hebben al een aantal producten gebruikt en meneertje heeft al een aantal favorieten waar hij nu al meer zonder kan! En niet alleen Daley is…

Lees verder

198 4.2K 3.6M