(EET)SPRUIT


Als drukke ouder merk je dat er soms te weinig tijd, energie of inspiratie is om kwalitatief goede maaltijden te bereiden en voldoende variatie te bieden. SPRUIT TO THE RESCUE! Bij SPRUIT kun jij als drukke ouder terecht voor kant-en klare maaltijden voor jouw spruitje. Hello fresh for the baby! De maaltijden zijn diepgevroren, dus je kunt zelf de keuze maken wanneer je jouw kleintje een SPRUIT maaltijd wilt geven. Alleen even ontdooien en opwarmen. Dit doe je heel gemakkelijk au-bain-marie stijl of eventjes in de magnetron en VOILA, ook op de drukke avonden staat er in een handomdraai een verse voedzame maaltijd op tafel!

De chefs van SPRUIT brengen volop variatie aan in de menu’s en stellen de lekkerste smaakcombinaties samen van groenten, granen, peulvruchten en kruiden. Zo kunt jouw kleintje de wondere wereld van smaken ontdekken. Of het nu gaat om het eerste hapje groente of de overstap naar een ‘echte’ peutermaaltijd. De SPRUIT chefs koken altijd met verse, seizoensgebonden producten, die met een flinke dosis liefde en zorg worden bereid tot de meest gezonde maaltijden voor jouw baby of peuter.

(De maaltijden van SPRUIT bevatten nooit kunstmatige ingrediënten en toegevoegde suikers en zout.
Daarnaast word er rekening gehouden met de meest voorkomende allergieën. De maaltijden bevatten nóóit sojabonen, koemelk, eieren, lupine en schaaldieren!)

“Wij geloven dat de allerlekkerste maaltijden alleen gemaakt kunnen worden met producten van de allerbeste kwaliteit”

HOE WERKT HET?

1. Kies de leeftijd van jouw kind en het aantal maaltijden dat je maandelijks, om de maand of onregelmatig wenst te ontvangen. SPRUIT neemt zelf contact met je op als de tijd rijp is om over te stappen naar een volgende leeftijdscategorie.
2. Bezorging is maandelijks op zaterdagochtend of dinsdagavond, dus wat jou het beste uitkomt!

3. De maaltijden worden thuisbezorgd, omdat deze diepgevroren zijn, is het van belang dat jij de maaltijdbox persoonlijk in ontvangst neemt! De maaltijden moeten namelijk weer de vriezer in om ze vriesvers te houden, dus zorg dat je thuis bent!!

4. De maaltijden van SPRUIT zijn kant-en-klaar. Alleen nog ontdooien en opwarmen. De maaltijden blijven het lekkerst als ze ontdooit worden in de koeling en au-bain-marie worden verwarmd. De maaltijden blijven in de vriezer vers tot wel drie maanden. Na het ontdooien kunnen de maaltijden 2 dagen in de koeling worden bewaard.

5. SPRUIT is heel flexibel: pauzeer, wijzig óf stop wanneer jij wilt. Jij bepaalt wanneer en hoe vaak je een menu wilt ontvangen. SUPER CHILL!!!

MAAK VANDAAG NOG KENNIS MET SPRUIT!

(Bij twijfel, vraag een eenmalig proefbox aan en nee, je zit echt nergens aan vast..)