Rituals voor jouw baby!

Rituals voor jouw baby!

Je leest de titel en je denkt waarschijnlijk: RITUALS VOOR BABY? Het is echt waar, Rituals Cosmetics heeft een eigen baby lijn op de markt gebracht genaamd: Tiny Rituals. En ik Djois Germaine heb het voor jou alvast getest!


Mijn ervaring: Mijn zoon is een mix van alles (lees, donkere huid), dus heeft al gauw een gevoelige huid. Zwitsal is voor hem dus NOT DONE.. Geprobeerd, maar zat onder de vlekken! Dus dan stap je al gauw over naar de Neutral producten, deze zijn helaas geurloos maar voor hem ideaal.

Ik heb de Tiny Rituals gift set gekregen als kraamcadeau en ingepakt gelaten tot op heden. Ik durfde het gewoon niet aan! Maar soms moet je gewoon even proberen, je weet nooit van te voren “kan die er wel of niet tegen?”

De geur ruikt heerlijk, niet te sterk, maar gewoon goed. Ik heb hem lekker in badje gedaan met de Tiny Rituals Baby Bath Oil. En wat ik fijn vind aan dit product is dat het niet gaat schuimen dus het badje is meteen klaar voor gereed! (Ik heb met andere badolie producten dat het dus gaat schuimen als je de douchekop op het water richt!) Na het badje ruikt mijn zoontje heerlijk, lekker zacht van de badolie (trekt goed in huid) en het allerbelangrijkst GEEN VLEKKEN!

Mama blij, baby blij!

De Tiny Rituals Baby Hair & Body Wash laat ik nog even achterwege, dit is voor wanneer die wat ouder is. En de Tiny Rituals Baby Body Lotion durf ik niet aan, ik ben toch meer van de babyolie in verband met zijn eczeem. Maar het is natuurlijk niet alleen voor de tiny one, mama kan er ook van genieten! Al met al, ben ik erg tevreden met de producten van TINY RITUALS…

Shop hier de producten van Tiny Rituals → ttps://www.rituals.com/nl-nl/baby-mama

→ Bron Rituals Cosmetics: De producten uit de collectie zijn verrijkt met kalmerende en verzachtende zoete Amandelolie en Rijstmelk, en geven de tere en gevoelige huid extra aandacht, liefde en comfort. De ideale verzorging voor baby’s én hun moeders. ←

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.