Nestlé Babyvoeding

Nestlé Babyvoeding


Wie kent de producten van Nestlé nou niet? De producten van Nestlé zijn onmisbaar in de schappen van baby en kindervoeding. De één denkt bij Nestlé aan suikers, de ander denkt aan kwaliteit en vooral ook smaak en comfort. Onlangs zijn wij gevraagd om een aantal nieuwe producten te testen voor Nestlé. En dit doen wij maar al te graag, ook omdat we graag de taboe over suikers willen verminderen. Dit keer hebben wij een primeur, drie mama bloggers in één blog. Zij hebben voor ons vijf producten getest waaronder twee nieuwe en geven hun goudeerlijke mening!

De mama bloggers:


Product 1: Yogolino Aardbei
Marit & Cato: Na de warme maaltijd kreeg Cato een kuipje Nestlé Yogolino om te proberen. Ze krijgt niet elke dag een toetje en als ze wel iets krijgt is het magere yoghurt of kwark. Dus de Yogolino aardbei smaak zal sowieso een verwennerij worden! Ik lees de verpakking en zie tot mijn vreugde dat er geen conserveringsmiddelen aan de toetjes zijn toegevoegd.

De structuur van de Nestlé Yogolino is net als yoghurt wat dunner. Daardoor is het voor Cato (net 1 jaar geworden) lastig om zelf een hapje op haar lepel te houden. Maar de smaak vindt ze heerlijk! Ze kijkt me na de eerste hap blij aan en wijst met haar lepel naar het kuipje. Ik proef zelf ook een hapje en ik vind de smaak verrassend mild. Misschien had ik een zoetere smaak verwacht, aangezien er wel suiker in de toetjes zit. Dus deze is goedgekeurd!


Product 2: Pyjamapapje 5 Granen Blik
Jaimy & Livén: Jawel, deze wordt zeer gewaardeerd hier thuis. Ik moet eerlijk bekennen dat we deze al in huis hadden. Hier in huis wordt er sowieso graag pap gegeten. Vaak als ontbijt! Wij hebben dit pyjama papje dan ook eigenwijs als ontbijt gebruikt. We hebben hem getest als echt pap, dus lekker dik met de lepel gegeten. Ook hebben we een wat dunne pap gemaakt wat ze met een rietje zo kon drinken. Beide varianten gingen er zonder problemen in en was het dan ook huilen toen het op was. Zoals Nestlé zelf al aangeeft is het een voordeel dat deze in een handig hersluitbaar blik zit. Zo ruim je het ook makkelijk weer op!


Product 3: *Nieuw NaturNes Bio Yoghurt Naturel
Altijd Mama & Kenzie: Een toetje hoort bij de maaltijd en dus begon ik als eerste met de NaturNes Bio cups in de smaak Naturel. Deze biologische yoghurt is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden en kun je ook als ontbijt geven. Deze kleine kuipjes zijn nieuw en ik moet zeggen dat ik ze eerder ook nog niet ben tegengekomen in de winkel. Laaiend enthousiast ging dat mondje open en als het kind enthousiast is, ben ik dat ook.

Echter, na nog een paar lepeltjes vond ze het wel genoeg geweest en weigerde iedere volgende hap. Inmiddels weten wij dat we ons niet onder moeten laten sneeuwen door onze diva in de dop en dus bood ik deze yoghurt de volgende dag nog eens aan, maar ze vond het niets. Ik besloot zelf ook eens te proeven en ik moet zeggen dat het niet echt lekker smaakt; de smaak is zuur en de textuur melig. En laat nou juist dat melige en brokkelige zijn waar ze absoluut niets van moet hebben. De NaturNes Bio cups zijn hier daarom ook géén succes.


Product 4: *Nieuw Avondpapje Wortel
Altijd Mama & Kenzie: het nieuwe Avondpapje Wortel. Persoonlijk heb ik een grafhekel aan wortel, maar Kenzie is er gek op. Het Supersapje van Nestlé bevat ook wortel en is hier een dikke hit als tussendoortje. Ik had er dan ook alle vertrouwen in dat dit papje in de smaak zou vallen. Wel was ik enorm benieuwd naar de kleur; zou hij het papje echt oranje zijn? Met tromgeroffel opende ik het avondpapje en goot het in de fles. Het ruikt heel zoet, maar niet té en is echt oranje maar ook weer niet té oranje. Ik denk dat de samenstelling van opvolgmelk, groente en granen echt een super goede combinatie zijn en zoals verwacht ging de avondpapjes erin als een trein!


Product 5: Bio Biscuits Honing
Marit & Cato: De koekjes zien er voor Cato erg aantrekkelijk uit door de lieve bijtjes die er op staan. Ze stopt gulzig het koekje in haar mond! De biscuits zijn voor kinderen vanaf 12 maanden. Dit vind ik een goede richtlijn aangezien de koekjes wat harder van structuur zijn. Op de verpakking staat heel duidelijk belangrijke informatie over het serveren van de biscuits. Wanneer Cato een hapje neemt breekt het wel makkelijk af zodat ze het koekje hapje voor hapje kan opeten. Eenmaal wat langer in haar mond smelt het koekje en zelfs zonder kiezen kan ze de hap wegkauwen!

De honing smaak is subtiel maar wel lekker, deze koekjes lust ik ook wel! Sowieso gaat er een bakje van deze in de luiertas. Lekker voor onderweg voor Cato maar ook voor mij!

Jaimy & Livén: Wat moet ik hier nog over zeggen. Ze waren op voor dat ik ze zelf heb kunnen proeven. Bij het zien van de verpakking ging ze er al mee vandoor! Ik kan wel zeggen dat we hier geen negatief punt over kunnen vinden. Wederom in een handige hersluitbare verpakking waardoor je ze ook mee kan nemen als je op pad gaat.


(Tekst en foto’s zijn eigendom van Joyontheblog.nl!)

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: