Naomi Albrecht


Hallo allemaal, ik ben Naomi Albrecht. Vriendin van Randy en moeder van onze kleine meid, Jessie. We mogen al bijna een vol jaar van Jessie genieten!

We wonen in een klein gezellig dorp, waar ik geboren en getogen ben. Toen ik even bij Randy inwoonde in ‘de grote stad’, miste ik het dorpse gevoel heel erg. Randy besloot gelukkig dat we de stad, met alle terrassen en uitgaansgelegenheden, een stuk minder vaak zouden bezoeken na het krijgen van een kind. Zodoende besloten we om ons gezin in mijn geboortedorp te stationeren en we wonen hier heerlijk. Speeltuinen, gras en ruimte in overvloed en basisscholen om de hoek. Wat wil een moeder nog meer?! (Een kroeg? Ja die zitten hier ook).

Drie keer in de week wordt het moederschap 8 uurtjes op pauze gezet en ben ik jongerenwerkster in een Sociaal Wijkteam. Heerlijke baan, met gezellige collega’s. Ik zeg het maar eerlijk: ik heb er soms wel even behoefte aan om #nietmamanaomi te zijn.

Ik leef voor mn gezin/familie, liefde, gezelligheid en lol, en zoals dat laatste schrijf ik ook het liefst.

BLOG


Driftbuien

Vandaag wilde Jessie zelf haar onderbroek aandoen, maar hij zat binnenstebuiten en achterstevoren. Ik deed het ondenkbare. Ik probeerde haar te helpen. ‘Nee zellufdoen!’ En voor ik het wist kreeg ik een paar klappen van hysterisch rond maaiende armen en zette ze het op een krijsen. Hi mom, meet my driftbui!

Lees verder

En hoe bevalt het moederschap?

“En hoe bevalt het moederschap?” Een vraag die ik sinds Jessie’s geboorte op de meest uiteenlopende gelegenheden moet beantwoorden. Jes gedraagt zich inmiddels al als een peuter, heeft bijna de bijbehorende leeftijd bereikt en ik heb nog steeds geen compleet, allesomvattend antwoord kunnen geven. Het moederschap is voor mij niet in 2 zinnen of een kort gesprekje samen te vatten. Dus misschien is het geen geschikte vraag als ik net de Lambada aan het dansen ben in de Ski-hut…

Lees verder


Het leven als mama met gipsbeen!

Bijna 6 weken geleden heb ik op Dutch Valley mijn enkel botje gebroken. Heel onhandig met een dreumes van 1, maar ook een goed leermoment! Na 5.5 week bankrust ben ik namelijk naast een kuil in de bank, een geheel nieuw inzicht rijker. Oké, eigenlijk had ik dit inzicht al, en stiekem handelde ik er…

Lees verder


MEER BLOGS:
Lees meer over Jessie haar avonturen vanaf
haar geboorte en van/tijdens mijn zwangerschap op: