NAÏFCARE IN THE SUN!

NAÏFCARE IN THE SUN!


Tijdje terug werd ik gevraagd of ik de nieuwe aftersun van NAÏFCARE wilde uitproberen. Wat pure toeval was, was dat ik op dat moment naar een zonnebrand crème aan het kijken was voor mijn kleine mannetje! Heel toevallig kwamen er heerlijke dagen aan en ik wilde hem natuurlijk verzorgen met de allerbeste producten.

Ik ben al tijdje fan van NAÏFCARE vanwege hun verzorgingsproducten waar hij geen uitslag van krijgt, dus het voelde vertrouwt. Met alle liefde heb ik dus de nieuwe producten van NAÏFCARE getest voor jou!
 
 
Laten we beginnen met de Naïf Protecting Sunscreen SPF 50:
Wat ik fijn vind aan dit product is dat het allergeenvrije parfum bevat, zo is de kans op allergische reacties zo klein mogelijk gemaakt! Wat natuurlijk ideaal is voor mijn zoontje, hij heeft een gevoelige huid vanwege zijn mix huidje.

Tijdens het openmaken van de tube kwam de olie eruit druppen, dus GOED schudden voor gebruik! Het rook erg lekker, niet te sterk, gewoon goed voor een zonnebrand crème. Tijdens het smeren merkte ik al gauw dat je snel moet smeren, het trekt namelijk snel in. Helaas bij een tweede laag krijg je witte smeer en korrels. Kortom, het smeren viel mij tegen. Ze geven zelf aan dat de crème makkelijk smeerbaar is. HELAAS!

De zonnebrand crème doet wel zijn werking, maar ik merkte einde van de dag dat mijn kleine man toch beetje uitslag had gekregen, vooral in zijn gezicht. Dit kan natuurlijk komen omdat je om de twee uur moet smeren en de crème toch olie bevat.

Ondanks het slecht smeren en uitslag geef ik de crème toch:

★ ★ ★ ☆ ☆

De crème doet wat die moet doen en dat is jouw kindje goed beschermen tegen de zon!

Naïf Cooling After Sun:
De cooling after sun heb ik in combinatie met de zonnebrand crème van NAIF gebruikt. Na een dagje heerlijk in de zon (schaduw natuurlijk!) gespeeld te hebben, een lekker badje verder, insmeren met een kalmerende aftersun om zijn huidje weer af te laten koelen na een lang dagje! De geur is zoals gewoonlijk heerlijk en de aftersun smeert goed uit, wel even wachten met kleding want na smeren is het huidje beetje plakkerig. En stiekem heb ik mezelf ook lekker ingesmeerd, want het is natuurlijk niet alleen voor de kleintjes, papa’s en mama’s kunnen er ook prima van genieten!

De aftersun krijgt van mij zeker weten ★ ★ ★ ★ ★!
 

Voor iedere verkochte Protecting Sunscreen SPF 50 en Cooling After Sun doneert Naïf aan KWF Kankerbestrijding.

 
Een aantal tips:
– Smeer je kind thuis in; voor het aankleden of voor het weggaan naar het strand. Zo is het sneller klaar. Tegelijkertijd is het een duidelijk ritueel voor je kind. Eenmaal buiten moet de huid elke twee uur opnieuw ingesmeerd worden, dit is makkelijker als thuis alle plekjes al goed ingesmeerd zijn.

  • Zoek afleiding door tijdens het insmeren samen een leuk lied te zingen.

  • Vertel ondertussen leuke weetjes over het lichaam, dit helpt de kleintjes hun lichaam te benoemen; dit is je nek, buik, navel etc.

  • Laat je kind zelf ook meesmeren en maak het leuk; kijk eens hoe goed je dat kan! Maak eerst een leuk figuur of gezichtje op de buik van je kind en smeer de crème vervolgens samen uit.

Kortom, neem de tijd en maak het samen leuk, dan is het insmeren zo gebeurd!


VERKRIJGBAARHEID
Naïf is verkrijgbaar in de betere apotheken, drogisterij, warenhuizen , cosmetica speciaalzaken, kinderwinkels, high-end hotels  en via de eigen website www.naifcare.com.

Daarnaast werkt Naïf samen met diverse crèches, ziekenhuizen en kraamzorginstellingen. Kijk op www.naifcare.com voor meer informatie en verkooppunten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.