Mom Life of Five


Ik ben Melanie, een jonge moeder van 31 jaar die zich ook nog zo gedraagt. Zonder make-up de deur uit? Nee! Moeders vergeet jezelf niet! Inmiddels al een aantal jaren samen met de liefde van mijn leven en ons samengesteld gezin. Dat bestaat uit een lieve puber dochter en een dochter van 5 van mijn verloofde, 2 zoons uit mijn vorige relatie en hebben wij samen nog een dochter van 1 jaar. En als klap op de vuurpijl verwachten wij binnenkort 2 zoons (een eeneiige tweeling). Ik heb mijn handen vol als gezin bestaande uit 9 straks maar ook een huis vol gezelligheid en liefde. Dat is voor mij het puurste wat er is

Naast mijn gezellige thuis werk ik nog als verpleegkundige en ben ik masseur voor baby’s en (zwangere) vrouwen. Mijn vrije tijd bestaat uit fulltime job opvoeden, de hobby’s en gezelligheid met de kinderen en verloofde.

Vergeet ik mijzelf? Zeker niet! Hoe vergeet ik mijzelf niet? En hoe vergeet ik elk kind niet zijn of haar persoonlijke aandacht? En hoe vergeet ik mijn relatie niet? Daarover zal veel in mijn blogs te lezen zijn, maar ook over mijn interesses, hobby’s en werk: moederschap, bruiloft 2019, huwelijksreis zonder kinderen, verpleegkundige, gezondheid, beauty, fashion, skincare, uiterlijk, creativiteit, schminken en ja hoor: reizen en sporten! Het kan echt wel in een groot gezin. Heerlijk om hierover te mogen schrijven, maar het ook van andere te mogen lezen om mij te inspireren.

Ik denk in positiviteit en realistische mogelijkheden en niet in onmogelijkheden!

BLOG


Bevallen van een tweeling!

Het is eigenlijk een onderwerp waar ik nooit over praat en zelfs na deze bevalling niet, dat toch op het laatste moment even spannend werd. In mijn nuchtere gedachte is een vrouw hiervoor gemaakt en als mijn kinderen gezond en wel geboren zijn, dan wil ik niet meer aan de ongemakken denken..

Lees verder


10 heerlijke mama momentjes met bio-Oil!

Heerlijk zeg, ik ben gevraagd om het product Bio-oil te testen, even 10 heerlijke momentjes voor mezelf. En het neemt nog weinig tijd in beslag ook! Al deze momenten vind ik horen bij de dagelijkse verzorging van een vrouw. Het product is hypo allergeen, voelt niet vet en je hebt er maar weinig van nodig!

Lees verder