Mijn handmade top 3!

Mijn handmade top 3!


Iedereen die mij kent weet dat ik heel erg goed op de kleintjes kan letten. En met de kleintjes bedoel ik natuurlijk de keiharde euro’s. Sinds ik op mezelf woon ben ik gaan opletten op mijn uitgaven. Ik koop dan ook echt wat ik nodig heb en ik durf ook NEE te zeggen tegen mezelf. Heb je dat jasje nodig? NEE, oké, hang het maar terug Joyce. Ga je die schoenen ook echt dragen? Nee, wat moet je er dan mee?

Dit heb ik ook als het gaat om kinderkleding. Kinderen groeien echt belachelijk snel en ik betrap mezelf continue erop dat ik al gauw naar de winkel toe ren wanneer er een broek te klein is, terwijl er 20 broeken in de kast liggen (bij wijze van dan hé!) Ik heb wel altijd al tegen mezelf gezegd: ik koop voor kleding niks boven de €10,-, en voor schoenen ga ik niet hoger dan €20,- Want hij heeft het maar kort aan en voor je het weet sta je weer kleding te kopen! Tot nu toe gaat dat meer dan prima en zijn Hema en Zeeman mijn grootste vrienden (of vijanden!)

Maar soms, heel soms ga ik wel eens buiten het boekje. Ik heb een zwak voor handmade shopjes omdat ze gewoon te leuke dingen maken en er werken altijd hele leuke mensen achter de shops. Ook vind ik persoonlijk de pasvorm van de kleding veel beter en fijner aansluiten dan bijv H&M of Zara. Ik heb uiteraard een top 3 waar ik altijd slaag en deze wil ik maar al te graag met jullie delen! En sorry als na het einde van deze blog je portemonnee leeg is….

Tante Pleun
Tante Pleun is ondertussen mijn heldin geworden als het gaat om handmade broekjes/leggings. Zo heeft zij al meerdere keren voor mij leggings gemaakt in een lengtemaat groter en wel een strakke pasvorm omdat mijn kiddo 0,0 babyvet heeft en de meeste broekjes er bij hem niet uit zien. Zij laat dus alle wensen uitkomen! Zo heeft zij er ook voor gezorgd dat mijn kiddo er tijdens kerst gelikt uitzag. Plus haar collectie is gewoon om van te smullen! Van schattige jurkjes naar stoere broekjes, bij haar slaag je zeker!
 

Haar motto: Omdat alle kinderen verwend mogen worden!Sjanz
Ja, ik sjans mij een ongeluk met dit leuke shopje en is dus ook redelijk gevaarlijk voor mijn portemonnee. Ik koop hier dan ook regelmatig wanneer zij een kortingsactie hebben. Ik blijf toch een lowbudget mom hé! Het fijne aan dit shopje is dat alle producten met zorg en liefde handgemaakt worden en de materiaal die zij gebruiken is ook nog een biologisch.

Zo heb ik een zwak voor de suspender harem broekjes en de newborn collectie is gewoon om op te vreten. En ben jij nog op zoek naar leuke zomer items? Sjans je suf met Sjanz.Baby en Peuterkleding
Dit is de eerste shop die ik tegenkwam tijdens een avondje google/facebook met de term babykleding. Ik volg ze dus ook al vanaf het begin van mijn zwangerschap! Het concept is zo leuk, dat ik niet zeker wist of dit wel handgemaakt werd. Maar niks is minder waar, want er werken toch echt mensen keihard achter de altijd leuke collectie. Aan ht begin moest ik wel even wennen aan het monochroom zwart/wit, maar langzamerhand vind ik het steeds leuker worden. Ik scoor hier dan ook regelmatig te leuke spulletjes voor mijn kiddo. Zo heb ik laatst een houten puzzel gescoord, goed voor zijn motoriek. En de zomer komt er weer aan dus de standaard shirtjes met korte mouwen liggen hier al klaar in de kast.
 

Heb jij nog een leuke tips voor mij? Kom maar door, kom maar door.. Oh en als jij klikt op de foto’s van mijn kiddo, dan kom je gelijk uit op de artikel die hij aan heeft! HAPPY SHOPPING!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: