Melanie Weijl


Ik ben Melanie, 24 jaar en woon samen met Regilio in Arnhem, samen zijn wij op 17 Augustus 2016 mama & papa geworden van onze dochter, Zoë.

Ik hoop dat ik mensen kan inspireren en laten lachen met mijn blogs, wat meestal met een dikke knipoog word geschreven. Ik ben mijn moeder verloren op mijn 4de en merkte tijdens mijn zwangerschap dat ik niet mijn verhaal echt kwijt kon. Ik hoop dat ik mensen hiermee kan gaan helpen die hetzelfde hebben meegemaakt of nog meemaken!

Ik werk 20 uur in de week in de horeca, en Regilio heeft een eigen stoffeerbedrijf samen met zijn vader, waar het ontzettend druk is. Ik hoop dat jullie mijn blogs leuk gaan vinden en ben benieuwd naar jullie leuke reacties!

Met mijn blogs wil ik graag andere mama’s inspireren die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt.

BLOG


En het is een..

Zo, vandaag tikken we de 21 weken alweer aan van de zwangerschap. Zoals jullie in de vorige blog konden lezen hadden we de termijnecho gehad en ben ik uitgerekend eind februari. Nu hadden we rond de 15 weken de geslachtsbepaling gepland. Nou zo gezegd zo gedaan!

Lees verder

De 2de ronde

Jaja, we gaan het gewoon voor de 2de keer weer doen! We zijn zwanger, ontzettend blij dat het dit keer weer gelukt en gegund. Hierbij het eerste deel van onze tweede reis naar ons tweede kindje! Begin maart had ik de spiraal laten verwijderen omdat de wens voor een tweede kindje er was, verder geen verwachtingen…

Lees verder


Het leed dat alles zelf willen doen heet

En dan knipper je even 2x met je ogen en is je kind opeens 20 maanden, is de baby er helemaal af, en kan ze je blikken geven waar je bang van wordt… En dan komt natuurlijk ik-wil-alles-zelf doen fase. HOE DAN?! Het begon met eten, alles wat we haar aanbieden op een vork of…

Lees verder

MEER BLOGS: