Marvin’s eerste verjaardag!

Marvin’s eerste verjaardag!


Bijna 1 jaar alweer, serieus waar is de tijd gebleven? Mensen zeggen altijd van: geniet ervan en geniet van de momenten, want het gaat zo snel voorbij. Ik dacht echt altijd van: het zal wel. Alleen hebben zij echt gelijk! Serieus, de tijd vliegt echt voorbij! Soms denk ik echt van: heb ik hem als baby wel genoeg geknuffeld? Ben ik met sommige dingen niet te snel gegaan, zoals naar zijn eigen bedje ipv bij ons op de kamer? Ook mis ik het gekroel en het bij ons rustig op bed kroelen. Nu is het echt een wervelwindje. Kleine druktemakertje, heeft het veels te druk met ontdekken en bij ons op bed is het met hem altijd feest. En dan moet je nu ineens gaan nadenken over zijn eerste verjaardag!

Wat gaan we doen? Groot, klein, uitgebreide of een gewone taart, hoeveel mensen, welk thema etc etc etc. Eerst dacht ik: ga het gewoon klein houden, want hij beseft het toch niet. Alleen toen dacht ik na, want waarom niet gewoon een themafeest. Ik hou van dat soort dingen en vind het geweldig om het voor Marvin te maken en te organiseren. Wij hebben vroeger elk jaar een themafeest gehad en dat vond ik geweldig. Op zoek dus naar een thema en waar kun je dat beter doen dan op pinterest kijken. Geweldige thema’s kwamen voorbij alleen bleef er 1 hangen: koekie monster, GEWELDIG. Alles blauw/wit, overal koekie monster, is toch helemaal leuk! Marvin is zelf ook een mini koekie monster. Dus dat werd het!

Maar hoe kom je aan koekie monster versiering? Echt ik heb overal gezocht en op internet gekeken, maar nergens hebben ze leuke koekie monster versiering. Dus ik ging het zelf maken. Koekie monster tekening uitprinten op blauw papier en de ogen uitprinten op wit papier. Op elkaar plakken en tada: een koekie monster gezicht. Ook had ik koekjes uitgeprint en zo ben ik slingers gaan maken. Verder had ik van de Hema blauwe sterretjes borden, bekers en servetten gekocht. Wit bestek en blauw/ witte versiering van Xenos en Action.

Oké en dan de taart. Wat ga ik daar mee doen? Ik vond een taart laten maken echt belachelijk duur en vonden mijn man en ik het niet eens lekker. Dus een Hema taart. Alleen die zien er saai uit en ik wou en leuke foto op de taart. Mmm hoe ga ik dat doen? Zo kwam ik dus op het idee van de cake smash wat je kan lezen in mijn vorige blog: Een cake smash!. Deze foto hebben we op de taart gedaan en bij Hema had ik ook mini tompoezen besteld met het gezicht van koekie monster erop. Helemaal leuk dus!

Het was echt een super geslaagd feestje!


Of het emotioneel was? Nee, dat niet eigenlijk, wij hebben gewoon genoten van alles en we hadden hulp van mijn tante die voor iedereen gingen zorgen zodat wij het bewust mee konden maken. Dit vonden we ook echt super fijn! Wel kon ik die dagen ervoor erg moeilijk in slaap komen. Ik besefte toen ineens alles weer van de opname en hoe alles was verlopen.

Herkennen jullie dit ook? Ben super benieuwd naar jullie ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.