Marit Stam


Ik ben Marit Stam, pedagogisch medewerkster van 28 jaar oud en op de prachtige datum 01-07-2017 ben ik mama geworden van een lief en ondeugend meisje: Cato.

Ik vind het geweldig om mama te zijn en ik geniet echt van ALLES wat ik met Cato kan doen. Ook heb ik veel leuke hobby’s die ik samen met of voor haar kan doen: zoals fotograferen, DIY, interieur, lezen, schrijven en nu dus ook bloggen!

Ik vind het leuk om te schrijven over DIY projectjes en over de dagelijkse dingen die ik doe en wat er in mijn hoofd rondspookt.
 

Je kan mij en mijn babyspam volgen via Instagram!

BLOG


Nestlé Babyvoeding

Wie kent de producten van Nestlé nou niet? De producten van Nestlé zijn onmisbaar in de schappen van baby en kindervoeding. De één denkt bij Nestlé aan suikers, de ander denkt aan kwaliteit en vooral ook smaak en comfort. Onlangs zijn wij gevraagd om een aantal nieuwe producten…

Lees verder


De “Newborn-Mommy-Feeders”

Zo lief, al die mensen die niet alleen maar aan een cadeautje voor de beeb denken maar ook aan mij (en mijn partner). En dan hebben we het over cadeau’s in de vorm van eten, eten en nog meer (slecht) eten .. Voedselpakketten en chocolade Zo kreeg ik grote pakketten met voedsel dat ik in…

Lees verder