Mariska


Ik ben Mariska, 34 jaar. Ik werk als stewardess bij die grote, blauwe luchtvaartmaatschappij. Ik ben sinds februari 2015 samen met C. Eind 2016 besloten we dat we graag een kindje zouden willen en heb ik voor kerst mijn spiraaltje laten verwijderen, helaas is gebleken dat dit niet vanzelf gaat en wil ik jullie meenemen in ons avontuur!

Naast het vliegen voor werk hou ik ontzettend van reizen, dagjes op pad met ons bootje, koken, breien (ja echt) en natuurlijk van gezellige momenten met familie en vrienden.


BLOG


Hoe gaan we nu verder..

Na maanden van onderzoeken is ‘helaas’ gebleken dat er niets te vinden is en noemt de gynaecoloog het ‘onverklaarbare subfertiliteit’. En heeft voorgesteld om te beginnen met IUI! Wat is IUI? IUI staat voor Intra-Uteriene Inseminatie. Bij deze behandeling wordt ‘opgewerkt’ zaad vlak voor ovulatie hoog..

Lees verder

Onze weg naar een klein wonder!

Eind 2016 hebben we de grote beslissing genomen en wilden wij gaan voor een kindje, een mini-versie van van mijn vriend of misschien wel van mij. Na een vakantie op Cyprus hebben wij besloten om mijn spiraal te laten verwijderen. Helaas ging dit niet zonder slag of stoot!

Lees verder