Manischa Verfuurden


Mijn naam is Manischa, 25 jaar en ik woon in de buurt van Arnhem. In juni 2017 ben ik mama geworden van een fantastische zoon Flynn en ik geniet echt met volle teugen. Als alleenstaande moeder is het niet elke dag even makkelijk en het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Soms sta ik echt met mijn handen in het haar en huil ik lekker met mijn baby mee.

Maar elke dag is weer bijzonder en elke dag ben ik dankbaar dat ik dit mee mag maken. Mijn zoontje daagt mij elke dag weer uit om de beste versie van mezelf te zijn en door hem leer ik elke dag steeds meer over mezelf.

Mijn blog is een kleine verzameling van mijn interesses en van de gebeurtenissen in ons leven. Alles rondom mijn horror bevalling. Maar ook, hoe combineer je werken & moeder zijn, een nieuwe baby na het verlies van een baby, opvoeden! Hoe dan? Pure & biologishe voeding voor de allerkleinste maar ook hoe krijg je je lichaam terug? En natuurlijk mijn ervaringen als first time mom wil ik met jullie delen.


BLOG


Lieve Flynn!

Lieve Flynn, iets meer dan een jaar geleden begon voor mij het grootste avontuur ooit, ik werd mama van jou. Als ik er nu over nadenkt moet ik lachen en huilen tegelijk. Één heel jaar is al voorbij. Op je geboortekaartje heb ik je een belofte gedaan en ik probeer ik nog steeds elke dag na te komen..

Lees verder

Mijn bevallingsverhaal, deel 1

Toen ik een mailtje kreeg van Mama’s Vlog dat ik een verhaal mocht gaan schrijven over een onderwerp wat voor mij en nog honderdduizend andere vrouwen een belangrijk onderwerp is, wist ik meteen welk verhaal ik zou sturen. Dit verhaal had ik namelijk al zo goed als klaar liggen omdat ik het een aantal weken…
Lees verder


Mijn bevallingsverhaal, deel 2

Lees eerst deel 1, voordat je deel 2 gaat lezen – Mijn bevallingsverhaal, deel 1! Toen om 11:00 uur de weeën echt begonnen, hielden ze ook niet meer op! Het was wee op wee op wee, die mijn lichaam in werden gestoten. Een tijdje heb ik geprobeerd ze op te vangen in bed maar al…
Lees verder