[GESLOTEN] Mama’s Vlog bestaat 1 jaar!

[GESLOTEN] Mama’s Vlog bestaat 1 jaar!

Aan het woord: Djois Germaine

Daar is die dan eindelijk, ons 1 jarig bestaan! Stiekem had ik nooit gedacht dat het zo ver zou komen. 1 jaar geleden zat ik nog met een dikke buik te vervelen op de bank terwijl ik aan een vieze frikandel zat te knagen. En maar scrollen op die telefoon, op zoek naar leuke blogs over het moederschap. Maar ik wist niet waar ik het zoeken moest, en uit frustratie begon ik mijn eigen blog. Ik wil namelijk alleen maar blogs lezen waar jij als mama (to be) wat aan hebt. Niemand hoeft te lezen over hoe perfect jouw bevalling is gegaan, want realiteit ligt het compleet anders!

Maar een succesvol blog starten doe je natuurlijk niet alleen, want samen ben je sterker! Na 1 jaar hebben we kanjers van een bloggers die samen met mij er een succes van maken en hebben gemaakt, deze dames ben ik meer dan dankbaar! En al die trouwe lezers en volgers? Waar komen ze toch vandaan? Elke dag groeien we weer beetje bij beetje, hallo 1800 volgers op Facebook is niet niks hoor, al zeg ik het zelf! En dat in één jaar tijd? En al die leuke verzoekjes of wij een blog willen schrijven of een product willen testen, dat willen wij! ALTIJD….. En een website? Die is er ook gewoon al…. BIZAR!

Kortom, één jaar is zo voorbij gegaan! Mijn kind is al bijna één, en Mama Mies schrijft inmiddels ook al één jaar voor Mama’s Vlog.. Wat gaat dit jaar ons weer brengen? Ik hoop nog heel veel nieuwe bloggers, samenwerkingen met shops en natuurlijk nog meer volgers en lezers. Want 8500 unieke bezoekers op de website in nog geen half jaar tijd gaan wij natuurlijk even verdubbelen… WE CAN DO THIS!!!!


IT’S GIVEAWAY TIME!


Natuurlijk hoort bij een 1 jarig bestaan tegenwoordig een giveaway. Samen met 14 andere te gekke shops hebben wij een super giveaway bedacht zowel op Instagram als op Facebook. Dubbel feest dus! Heb jij ook zin in een feestje? Doe dan mee met ons leuke giveaway en wie weet ben jij één van die gelukkige winnaar van al die leuke cadeautjes. Waarschuwing: zoveel leuks, je weet niet waar je het zoeken moet! #mamasvlogbestaat1jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.