Maak kennis met Jaimy!

Maak kennis met Jaimy!

Mijn eerste blog! Daar ga ik dan. Waar ga ik het over hebben? Wat ga ik vertellen en wat vinden de mensen interessant…? Simpel! Ik ga natuurlijk vertellen over hoe ik er bij ben gekomen om überhaupt een blog te beginnen. Laat ik bij het begin beginnen!

Toen wij er achter kwamen dat ik zwanger was van ons eerste kindje samen, wilde ik alles weten. Hoe werkt een zwangerschap, welke fases ga ik doorlopen, hydrofiele luier? Oke, en wat moet dat voorstellen? Ik wist helemaal niks.

Het eerste setje kleding voor de baby kocht ik een maat 68. Het zag er klein uit, dus ik dacht: dat moet lukken. Oeps, Livèn kan het nu nog steeds niet aan. Maar goed, ik moest dus meer informatie gaan vinden.

Hiervoor begon ik op Instagram. Ik startte een nieuw account @mommyslife.92 om hier alles te kunnen plaatsen over mijn zwangerschap en daarna over het moederschap. Zo kwam ik in contact met meiden/vrouwen die of ook zwanger of al mama waren. Het begin was gemaakt.

Via Instagram leerde ik een hoop en ik ging zelf ook steeds meer mijn ervaringen delen door middel van foto’s. Dit smaakte naar meer! Ik kwam er achter dat er ook dames op Instagram te vinden waren die een blog hebben over het moederschap. Dit wekte mijn interesse. Verschillende blogs heb ik gelezen en hier heb ik zo ontzettend veel van geleerd. Hierdoor ben ik verder gaan denken, dit wil ik ook!

Ik wil ook mensen helpen door mijn ervaringen te delen.

Even heb ik getwijfeld om te gaan vloggen, maar ik heb één groot probleem: mijn onzekerheid. Oké nee, dat gaan we dus niet doen. Het word een blog beginnen. Uhm ja, makkelijk gezegd, maar hoe ga je zoiets op starten? Werkelijk, ik had geen idee! Ik liet het daarom maar links liggen en deed er eigenlijk niks meer mee, tot ik gevraagd werd om een gastblog te schrijven over mijn zwangerschap en bevalling.


Dit heb ik gedaan en ik vond het geweldig om te doen. Hierna ben ik nog een keer gevraagd om een review te schrijven over onze kinderwagen. Ook dit heb ik met veel plezier gedaan. Tot slot mocht ik voor een andere blogger een gastblog schrijven over de babykamer. Vanuit vele hoeken kreeg ik te horen: ´Wat leuk geschreven, moet je mee doorgaan!´ En ik werd ook steeds enthousiaster, maar ik had geen idee hoe! Tot ik de advertentie zag van Mama’s vlog.

Ik deed een vreugde dansje (ja, deed ik echt) en dacht dit is mijn kans. In de oproep werd aangeven dat ze opzoek waren naar een nieuwe blogger. Dit moest ik worden en vol enthousiasme begon ik aan mijn verhaal. Ik checkte wel ieder uur mijn mailbox, en sprong dan ook een gat in de lucht toen ik het mailtje zag met daarin de mededeling dat ik mocht gaan beginnen.

Stiekem kwam er een kleine droom uit. Het was gelukt, het is mij gelukt. Mijn begin is gemaakt en ik mag en kan nu eindelijk mijn verhalen gaan delen. Het voelt als een belangrijke toevoeging aan mij leven en ik geloof dat ik er heel gelukkig van word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.