Livèn’s Top 3

Livèn’s Top 3


Elke gelegenheid, ja echt elke gelegenheid om te kunnen shoppen moet je simpelweg aangrijpen. En wat is nou een betere reden dan de kerst. Natuurlijk moet er een nieuwe outfit geshopt worden voor de kerst. Vandaag neem ik jullie mee in mijn zoektocht naar de perfecte outfit voor Livèn. Ook hebben we hele leuke kortingen voor jullie. Jeeej!

Schattebolletjes:
Ik begon mijn zoektocht bij Schattebolletjes. Waarom? Dit is eigenlijk heel erg simpel. Livèn was al eerder uitgekozen als brandrep voor een kerst shirtje. Dit shirtje is handgemaakt (overigens alle kleding is handgemaakt) en met de tekst: Liven’s first christmas. Zo ontzettend schattig. Wij hebben hierbij een super leuke kerst legging gescoord en der outfit was kerst klaar. En wat is er nou zo leuk aan deze outfit, hij is “Low budget” ik hou er van!

Even wat inhoudelijke informatie over Schattebolletjes: zoals ik al even schreef zijn alle producten handgemaakt. Wat ik erg tof vind is dat zij voor een zeer betaalbare prijs iedereen willen laten genieten van leuke kleding. Zoals ze zelf zeggen: “het moet voor iedereen leuk blijven om te kopen”. Officieel gezien is de levertijd 10 werkdagen. Maaaaaar….. meestal is het binnen een week al verzonden.

De naam Schattebolletjes is ontstaan als troetelnaam van het toen nog ongeboren zoontje. Schoonmama noemt het jongste zoontje altijd schattebolletje. En zo ontstond er een nieuw bedrijfje!

Wil jij ook jouw kerst outfit samen stellen bij Schattebolletjes! Dan heb ik leuk nieuws. Met de code: mommyslife.92xmas krijg je 20% korting! (Geldig t/m 18 december 2017)

(Je vindt ze op Instagram en ook bestellingen lopen via Instagram)


Hummies.by.mg:
Hier scoorde in mijn tweede outfit voor Livèn. Te leuk! Al zeg ik het even zelf. Deze outfit heb ik zelf laten maken. Ja precies, je leest het goed dit hebben ze gewoon even speciaal voor mij gemaakt. Ik heb gekozen voor de kleur “Oker geel” lekker niet standaard voor de kerst.

Dit bedrijfje wordt draaiende gehouden door moeder en dochter. Hoe leuk is dat! Samen worden de ideeën bedacht, mama werkt ze uit en dochter zorgt voor de website en social media. Nog een extra leuk iets van Hummiesis dat alles uniek is. Stoffen worden maar één keer ingekocht. (uitzondering voor de basics!)

Ook voor Hummies mag ik jullie een korting aanbieden. Je shopt de hele maand januari (2018) met 20% korting met de code: happyjanuari20 Ga naar: www.hummies.nl en shop direct!

Little adventure handmade:
Deze mag absoluut niet aan mijn lijstje ontbreken. Hier heb ik zelf voor dit jaar geen outfit gescoord. Maar ook dit is zeker een aanrader. Bij Little adventure is de kleding verre van standaard. Er worden andere prints gebruikt dan die je vaak voorbij ziet komen. En ook worden er andere kleuren gebruikt. Ook bij deze shop kan je voor een leuk normaal bedrag slagen!

🎄HAPPY HOLIDAYS!🎄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.