Krijtstifttekening

Krijtstifttekening


Een van mijn new year’s resolutions voor 2018 is om vaker uit mijn comfort zone te stappen. Ik merk dat leven in een bubbel niet altijd even uitdagend is en dat je jezelf soms even over het randje moet duwen om je leven te verrijken. Zoals we hier zeggen: het leven is een frikandel; je moet hem zelf speciaal maken.

Toen ik de vraag kreeg om een krijtstift tekening te maken besloot ik de uitdaging aan te gaan! Jawel, een uitdaging! Want als er iemand geen greintje creativiteit in haar donder heeft ben ik het wel. Ik kan van een vouwblaadje nog niet eens een puntzak vouwen. Voor wie mij op Instagram volgt: ik heb dan ook enorm zitten vloeken op Owen zijn traktatie, haha!

Via krijtstifttekening.nl koos ik een leuk sjabloon uit. Een heuse kerstraam tekening! Nu heb ik geen standaard huis en dus ook geen standaard ramen. Wij hebben van die ruitje in het glas dus een grote tekening zou dan niet mooi uit komen. Ik kreeg 2 sjablonen; een hele grote en kleine in A4 formaat. Beide sjablonen werden zowel “normaal” als in spiegelbeeld geleverd.

Het werkt super simpel overigens! Men neme een sjabloon (die je overigens gewoon lekker thuis uitprint), wat plakband, een krijtstift (of krijtstiften) naar keuze, een vaste hand en je kunt los. De krijtstift die ik gebruikt heb, mocht ik lenen van een collega en is van Riverdale maar ook bij de Hema of de Bruna kun je ze kopen. Ook handig om te weten is dat je de instructies meegestuurd krijgt. Altijd fijn voor first-timers met 2 linkerhanden zoals ik. Het spiegelbeeld sjabloon heb ik aan de buitenkant van mijn raam geplakt zodat ik deze langs binnen kon overtrekken. Easy as pie!

Heel eerlijk? Ik vond het nog best lastig want na het zetten van de eerste lijn werd ik direct geconfronteerd met de diepte van mijn dubbelglas. Na 2 lijntjes besloot ik 1 oog dicht te knijpen zodat de diepte wegviel. Binnen no-time was ik klaar met tekenen. Et voila:

Hoe leuk is dit?! Ik voelde me een heuse kunstenares met die prachtige tekening op mijn raam! Het geeft echt extra gezellig sfeertje. Omdat de grote afbeelding niet goed paste heb ik hier een aantal stukje van gebruikt en er extra bijgetekend. Ook al is het “alleen maar” overtrekken ik ben verdomd trots op mezelf, haha. En na de feestdagen heb je het er zo weer af. Ik ben er ontzettend blij mee!

Op de webshop van krijtstifttekening.nl heb je oneindig veel keuze tussen verschillende sjablonen; allemaal passend bij een seizoen of evenement. Je kunt ze zelfs op maat gemaakt krijgen als je dat wil. Dus als je denkt “dat wil ik ook!” zeg ik gauw even een kijkje nemen!

WWW.KRIJTSTIFTTEKENING.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.