Komt tie dan hé!

Komt tie dan hé!


Ohh ik voel wat! Ik kijk naar mijn partner en ik zie hem nerveus worden. Gaat het dan nu echt gebeuren? Zijn we vandaag dan papa en mama? Ik tel de secondes van de wee, 20 sec. En ik wacht op de volgende. Deze blijft echter weg! Helaas, niks… We kijken teleurgesteld weer verder naar de tv!

De afgelopen dagen gaat het niet anders, we wachten en wachten! We worden ongeduldig, we willen niet meer wachten. Wanneer komt tie nou toch? Waarom hebben wij hier nou geen invloed op? De baby bepaalt nu al hoe hij het allemaal wilt..


Het begon allemaal op 1 januari 2016, we hebben samen besloten om een nieuwe stap aan te gaan. Een baby! Want na het huisje zonder boompje komt het beestje.. We gaan het doen zonder verplichtingen, gewoon lekker doen en niet op commando! We zien wel wanneer het zo ver is. Maar hoe ongeduldig wij dan toch zijn, besloot ik in April een ovulatie test te doen. Want waarom lukt het ons nou niet? Onzekerheid komt erbij kijken.. Eenmaal de test gedaan te hebben bleek ik dus op dat moment aan het ovuleren te zijn.. HUP, dan toch maar op commando! De rest hoef ik niet in te vullen, want één maand later bleek ik zwanger te zijn.

Op het moment van de waarheid dacht ik even heel diep na; ik had nooit gedacht dat dit mij zou overkomen. Het heeft lang geduurd voordat ik mij eindelijk gelukkig voelde bij iemand en mijn wereld samenvoegde met die van hem. En nu zit ik op de pot met een test in mijn hand. Soms kan het leven toch opeens een hele andere wending geven! Ik word mama? IK? Ik loop met de test naar de slaapkamer, 6 uur s’ochtends.

En nu zitten we als twee oudjes te wachten op de bank op iets dat onze leven 180 graden om gaat draaien. We hebben er zin in, maar samen zijn wij stiekem ook wel nerveus. Hoe gaat het ons af? Zitten wij wel op één lijn? Hoe gaan wij het samen opvoeden? Één ding weet ik wel zeker; ik ben blij en gelukkig dat ik dit met hem ga en mag meemaken. Want ik geloof nou eenmaal in een soulmate, en dat is hij voor mij. Lobi is de basis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.