Kennismaken met Sophie!


Wat vragen ze van je? Om te beginnen een foto van mezelf, wat dus “ OEI, al een probleem is” alle foto’s zijn met de kids en man, en een begin om mezelf voor te stellen aan jullie. Ok dacht ik, ik neem een a4’tje, en begin te schrijven… WTF, een a4’tje? Daar red ik het in hemelsnaam niet mee? Waar moet ik beginnen? Wat moet ik van mezelf gaan schrijven? Maar wacht even, ik probeer….

Zoals ik al zei, een a4’tje.. Dus, Sophie Versluijs, mama van 2 prachtige kinderen. Anouk en Senna! Heel snel broer en zus geworden met 13 maanden tussen. Nou, ik kan je wel vertellen, wat een werk was dat zeg! Maar bon, we deden het met heel veel liefde en plezier! Na een paar jaren van zwoegen en zweten. Anouk die net kon stappen toen Senna geboren werd, is Anouk nu gegroeid naar een ontzettend eigenwijze tiener, en een nog meer eigenwijzere bijna tiener van een Senna.

Puberen of zo gaan ze dit noemen!


Anouk, de echte voetballer en sinds kort een boks-girl, is ontzettend sportief. Haar eerste woordje was niet voor niets, BAL. Stampen in mijn buik deed ze als de beste. Dus haar eerste en favo sport is voetbal. Daarna is ze op boksles gegaan, en ja hoor, dat hele fijne magere, maar vooral heel stoere chickie, gaf even een paar rake klappen uit aan de boksleraar. Die dacht even “oh, zo een fijn ding, moet ik niet veel voor doen!” Nou, kwam dat even heel verkeerd over. Dus nu, elke week, proberen we ze 4 keer in de week te laten trainen. 4 keer ja, dus een taxi mama zoals we zeggen.

 

De zoon, Senna, die gaat zoveel mogelijk mee boksen, goed voor zijn conditie. Alleen traint hij niet mee voor de wedstrijden. Waarom niet hoor ik jullie denken? Senna zijn sport is namelijk karten, en is hij best goed in. De afgelopen wedstrijden gewonnen, dus daar zijn we in het weekend voornamelijk mee bezig. Max Verstappen here he comes!

Het zijn 11 wedstrijden per jaar voor 2 kampioenschappen, namelijk de Belgische en de Nederlandse. We gaan dit jaar voor het hele kampioenschap. Vertrekken op, of proberen we zoveel mogelijk nu, op woensdagmiddag, zodat hij voldoende wordt klaar gestoomd voor de wedstrijd in het weekend. Hij mag namelijk staan bij het beste team ooit. Daar ook later wat meer info over.. #SPTuning #33

Jeetje, nog wel heel veel te vertellen zo te zien. Zo, dat is het zo een beetje om mezelf voor te stellen. Mezelf? Alles voor de kids natuurlijk. Wacht nee. Ik vergeet één heel belangrijk persoon in ons leven. En dat is natuurlijk, PAPA. Janto, een geweldige kerel. Die ontzettend goed is voor ons, en voor alles en iedereen door het vuur zou gaan. We houden met heel ons hart van hem, in goede en slechte tijden. En ja hoor, al heel veel goede tijden gehad samen. Ondertussen bijna 17 jaar samen waarvan bijna 12 jaar getrouwd. Al heel veel meegemaakt, en nu helaas op het punt gekomen, dat WIJ, als koppel iets wat in ons gezin is gebeurd echt SAMEN moeten oplossen.

Dus stay tuned. Hebben nog heel veel te vertellen als mama, en als gezin zijnde. De minder leuke dingen aan mama zijn. Waar een wil is, is een weg. En schrijven zullen we!

Heel veel liefs, Soof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.