Karma is a bitch!

Karma is a bitch!


Lang geleden en eigenlijk waar te beginnen? Ik weet het niet, er is in de hele wereld al genoeg leed en pijn. Dat bewijst de krant dag in, dag uit maar weer. Maar word er nog naar de mens zelf gekeken? Telefoon, bericht, Whatsapp, Facebook, Twitter, Snapchat. De gehele social media staat er vol van. Allemaal leuke dingen, mijn leven is perfect, hemel op aarde!

Wel, die van mij niet echt. We zijn niet ziek, zijn nog altijd een perfect gelukkig gezin, waar ik alles voor zou doen. Maar wel gebroken, gebroken op alle vlakken, en dat dankzij die ene persoon, die persoon, of in mijn geval personen. Familie, ouders, of hoe noemen we dit?

Hoor iedereen al denken, en iedereen zijn oordeel al “Ja maar, zij…….” Wel weet je, zij, staan al heel lang langs de kant. En op de dag dat ik moeder werd, heb ik gezegd “ik word nooit zo, nooit zoals hun.”

Ouders zijn er namelijk om op terug te vallen, om op te steunen, om te vertrouwen. Ik heb dit ook heel altijd gedaan, dacht dat ik aan hun alles had, dat ze voor me zouden zorgen tot wanneer ik voor hun zou moeten zorgen.

Mensen, familie waar je heel je leven van gehouden heb, is opeens gewoon weg.

En nee hoor, ziek of er niet meer zijn is helaas niet zo bij mij. Wat je helaas genoeg hoort, dat de goeden veel te vroeg van ons weggaan. En, sorry dat ik het zeg, de slechten hier laten. Nooit gelooft in goed en slecht, is iets wat je bij je opvoeding helaas meekrijgt. En ja, de goede dingen heb ik van mijn moeder mee gekregen maar helaas de velen slechte dingen van mijn vader. Inmiddels Ex-vader! Want die man bestaat niet meer voor mij, en helemaal niet meer voor onze kinderen.

Wie het verhaal hier verder niet wilt horen, sluit af want het is echt niet om door een ringetje te halen.
Alles begint met mijn, VADER. De naam die ik niet meer wil uitspreken, nooit meer wil delen en vooral nooit meer wil horen. Waarom niet? Wel, omdat mijn V…. met zijn V….. aan mijn kinderen heeft gezeten.

Uitgespuugd zijn we, vooral het kleine manneke, door de hele familie een leugenaar genoemd worden. Als fantastie? Nou, kan je zeggen, de details die hij verteld heeft, komen echt niet door het internet! Volledige verhaal bij de politie, en advocaten. De jongen al 3 video verhoren gehad, die telkens weer als 3 uur duurde.

Mijn kinderen zijn gebroken door HEM.

En wij moeten stil zitten en mogen niks ondernemen van de politie, wij moeten vertrouwen hebben? Al maanden zitten wij te wachten op antwoord, we moeten zelf de vakantie voor mijn kinderen afpakken, door hem! Al maanden lang elke cent om draaien, al maanden nee zeggen tegen onze kinderen, en als alles bijna rond is, weer keihard op je bek gaan.

Ik heb ook niks nodig, wil niks van hun, nooit meer! En heb ik eigenlijk nooit gehad met de hele familie. Groot doen, maar genoeg dingen die nooit boven water mogen komen. Wel, ik zal ze boven water brengen want wie vecht tegen mijn kinderen, die kan het heel hard terug krijgen. Niet voor niks is karma a bitch!

Ik wil niks, ik wil alleen gerechtigheid. En zal ervoor strijden, tot de laatste snik!!!!!

Getekend, kind van een ECHTE duivel!

3 Comments

  1. Zo zwaar om te lezen, geen woorden voor. Hoe kan een mens zo ziek zijn om aan kinderen aan te komen. Bah walgelijk.
    Lieve meid ik wens voor jou gezin gerechtigheid en veel sterkte .

  2. Ik weet hoe zwaar het is maar als moeder ben je een leeuwin en leeuwinnen vechten voor hun kroost. De power om dit te blijven doen vind je elke avond in de oogjes van die 2 kleine welpjes van je. You’re a warrior, warriors don’t back down. Pick up your sword and shield and fight! X

  3. Ik had hem natuurlijk al gelezen babe, en al is het nu nog moeilijk geloven….Ooit komt de tijd dat Karma haar werk heeft gedaan. Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: