Jaimy Zaaijer

Mijn naam is Jaimy, 25 jaar en mama van onze dochter Livèn sinds 8 maart 2017. Ik woon in Lelystad samen met mijn vriend Bub (YES, zo heet hij echt!), onze dochter Livèn en Danilo, de zoon van Bub. Het mama zijn heeft mijn leven totaal veranderd, positief maar soms ook negatief. Maar een leven zonder Livèn wil ik niet eens meer over nadenken. Bub en ik hebben een leeftijdsverschil van 21 jaar. Dit was in het begin best even lastig naar de buitenwereld toe maar nu vergeten we het.

Wij hebben samen een eigen bedrijf: Fotostudio Glamourvision te Lelystad. Hierdoor zijn wij eigenlijk bijna altijd samen en delen wij onze passie: fotografie.

Door het mama worden ben ik hiernaast ook andere interesses gaan ontwikkelen waaronder het vertellen van mijn verhalen. Ik vind het heerlijk om van me af te schrijven en vooral ook meningen van andere te horen. Verder ben ik druk bezig om weer fit te worden om van dat “oh zo mooie zwangerschaps lichaam” af te komen.


BLOG


Nestlé Babyvoeding

Wie kent de producten van Nestlé nou niet? De producten van Nestlé zijn onmisbaar in de schappen van baby en kindervoeding. De één denkt bij Nestlé aan suikers, de ander denkt aan kwaliteit en vooral ook smaak en comfort. Onlangs zijn wij gevraagd om een aantal nieuwe producten…

Lees verder

Één op één aandacht!

Één van mijn favoriete één op één momenten met Livèn is toch wel het in bad doen of het samen douchen. Wat kan ik daar van genieten! Laat ik beginnen met te vertellen dat ik één op één momenten ontzettend belangrijk vind. Vooral nu Livèn grote zus is geworden en zij haar aandacht

Lees verder


Op huwelijksreis zonder kind!

Na het trouwen hoort natuurlijk de huwelijksreis. Laat ik vooropstellen dat ik weet dat een huwelijksreis niet altijd een must is hoor! Maar het is wel een hele leuke bijkomstigheid .. Wij hebben er dan ook voor gekozen om de huwelijksreis echt met z’n tweeën te doen. Je bent ten slotte met..

Lees verder

MEER BLOGS: