Jaimy & Tante Pleun

Jaimy & Tante Pleun


Via instagram volg ik Tante Pleun al een tijdje. Mama’s Vlog heeft mij benaderd met de vraag of ik over Tante Pleun een blog wilde schrijven. Zo is het contact tussen mij en Pauline (de eigenaresse van Tante Pleun) begonnen!

Ik mocht een artikel uitkiezen voor mijn Livèn! De keuze was gevallen op een legging broekje van de najaarscollectie. Deze was toevallig op voorraad en werd direct verzonden! Helaas ging ik snel hierna op vakantie. Eenmaal weer thuis gekomen vanuit Spanje lag daar het pakketje van Tante Pleun. Dat is nog eens leuk thuiskomen!

Ook heeft zij er een te leuke bijtring mee gestuurd om hierover ook een review te kunnen schrijven. De producten waren netjes en zorgvuldig verpakt. Wat ik vooral belangrijk vind is als je iets besteld en je krijgt het binnen dat het er leuk uit ziet. Het mag een feestje zijn om het open te maken!

Ik zeg: Tante Pleun is daarin geslaagd!

Maar nu mijn oordeel over de producten. Laat ik het zo zeggen Livèn heeft niet echt een lege kledingkast. Zo kon ik het dus ook goed vergelijken. Bij Tante Pleun worden de producten handgemaakt geleverd. Wat ik direct opmerkte is dat het hele goede kwaliteit is. De stof is niet te dik maar zeker ook niet te dun. De pasvorm is voor onze kleine Livèn echt perfect. Het sluit mooi aan en Livèn kan er gemakkelijk en goed in bewegen. Dit is natuurlijk handig aangezien ze momenteel alles aan het ontdekken is.

Ook een groot voordeel vind ik dat het broekje zo lekker makkelijk te combineren is! Nou ligt dit natuurlijk wel aan de print, dit mag je helemaal zelf uitkiezen. Omdat ik mijn beoordeling graag zo eerlijk mogelijk wil houden heb ik ook gekeken naar de nadelen oftewel minpunten. Helaas! ik heb (nog) geen minpunent kunnen vinden.

Zoals ik al hierboven al aangaf hebben we ook een bijtring ontvangen. Livèn vind het geweldig. Buiten het feit dat de bijtring mooi is, is het ook nog eens super zacht. Livèn speelt er graag mee! Ook is die al verschillende keren door de kamer gevlogen. Maar gebruikt Livèn hem ook als knuffel wat prima kan omdat die zo lekker zacht is.

Het contact met Pauline verliep heel erg soepel en ze is meedenkend. Heel fijn! De kwaliteit van de producten is wat mij betreft ver boven gemiddeld. Ik ga hier zeker vaker producten bestellen en ik kan iedereen dit ook aanbevelen!!!!! En tot slot, de producten zijn ook gewoon heel erg mooi.

Mijn conclusie in het kort: Tante Pleun is super!

GO CHECK IT OUT: WWW.TANTEPLEUN.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.