Huisdieren en kinderen!

Huisdieren en kinderen!


Kort nadat we erachter kwamen dat ik zwanger was kwamen de eerste vriendelijke meningen hoe dat dan wel niet moest met onze hond. Ja ik moest wel goed op gaan letten want je kunt ze nooit vertrouwen, blabla. Sommige mensen zullen het kunnen beamen die misschien dezelfde meningen over zich heen kregen.

Nou kan ik zeggen dat ik mij totaal geen minuut zorgen ervoor heb gemaakt. Elke stap die ik nam nam onze hond ook, waar ik ging zitten, zat onze hond ook. Ik werd vanaf dag 1 beschermd. Mensen die hun handen op me buik wouden leggen? Kregen ze niet voor elkaar want onze hond liet dat niet gebeuren.

“Luna is een Amerikaanse bull, gekruist met een Amerikaanse stafford. We hebben haar 3 jaar geleden opgehaald bij een gezin thuis waar ook kleine kindjes woonden. Dus zover was ze er al aan gewend. Al is het natuurlijk altijd anders bij je eigen kind.”

Ik ben thuis bevallen, en een half uur nadat Zoë geboren was is Regilio naar beneden gegaan om haar aan Luna voor te stellen. En het eerste wat ze deed? Ze gaf Zoë een lik over de voeten alsof ze wist dat Zoë bij ons hoorde. Vanaf toen was het beschermen geblazen.Maar het werd niet te beschermd gelukkig, het was op een goede manier. Iedereen die op kraamvisite kwam moest eerst door de keuring heen bij Luna anders mochten ze niet eens in de buurt komen. Als ik op de bank borstvoeding gaf, zat Luna naast me.

Natuurlijk leg ik Zoë niet alleen bij Luna en ga ik weg, dat moet je nooit doen. Maar het zijn 2 vriendinnetjes, en ze kunnen niet zonder elkaar. En dat is het allermooiste om te zien. Want ook al is Luna een hond, toch is het ook mijn kindje.

Lieve mama’s, MAAK JE NIET DRUK!

Jullie kennen je huisdieren het beste, geloof geen woord wat mensen je vertellen over de doemscenario’s want uiteindelijk ben je er altijd zelf bij!

1 Comment

  1. heeeey melanie wat mooi omschreven dat heb ik met celeste(je nichtje) ook nooit gedaan alex(inmiddels exman)hadden ook een hondje die heette bobby dat was een kruising maltezer en een westy toen ik zwanger was kwam ie tegen mijn buik enzo aanliggen toen ze eenmaal geboren was en ik ging wandelen liep bobby altijd los mee strak naast de kinderwagen,ik liet ze ook nooit alleen idd dat moet je nooit doen maar het waren vriendje
    liefs jeannette weijl(tante van melanie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: