Het was mij weer een jaar!

Het was mij weer een jaar!

Het was mij weer een jaar, en wat vliegt zoiets weer snel voorbij. Dit te bedenken dat mijn kleine ventje alweer bijna 2 jaar is! Ik ga niet zoetsappig zitten doen maar ik wil wel even een mooie jaar op een rijtje zetten. Want 2018 is voor mij maar zeker voor mijn gezin een jaar geweest met ups en downs!

Naamsverandering
Laat ik beginnen met de grote naamsverandering. Waar wij voorheen Mama’s Vlog waren, ben ik als individueel verder gedaan als Joy on the Blog (met dank aan Jenny from the block)! Dit is mij niet stank voor dank afgenomen en ben ik veel volgers kwijt geraakt. Maar gelukkig heb ik ook leuke reacties ontvangen en zijn er wel trouwe volgers waar ik het allemaal voor doe. En het mooiste nieuwtje die ik gelijk deel met jullie trouwe volgers, ik ben in het nieuwe jaar columniste bij Famme.nl & Fammebaby.nl. Hierin ga ik meer vertellen over mijn helse bevalling, mijn diagnose PTSS en de therapie dat er voor gezorgd heeft dat ik volop kan genieten van het moederschap!

Operatie Zoontje
Wellicht heb je het voorbij zien komen op Social of heb je de blog triggerfinger gelezen? Maar mijn kleine ventje heeft een operatie gehad aan zijn beide duimpjes. Dit was natuurlijk super zielig en brak mijn kleine moederhart. Maar wat is mijn ventje groot en dapper geweest! En als ik naar het eindresultaat kijk mag ik zeker dankbaar zijn dat zulke operatie bestaan. Want hij had best wel veel moeite met het vasthouden van bestek of potloden. Dit zou in de toekomst ook een probleem zijn geweest met alle gevolgen van dien!

Samenwerking Nestlé Babyvoeding
Dit was toch wel één van de leukste samenwerkingen binnen de blog, en heb ik er zelf niet eens aan deelgenomen. Maar ik ben zeker trots op de meiden die zichzelf hier flink in de kijkers hebben gezet en de kleine spruitjes die genoten hebben van de producten van Nestlé! Ik weet stiekem nog wel dat Marit aangaf geen suikers in de producten te willen, maar zie ik in haar stories dat haar kleine toch wel echt geniet van de avondpapjes! #vindikleuk

WE BOUGHT A HOUSE
We sluiten het jaar af met nog een leuk nieuwtje: WE BOUGHT A HOUSE! We zijn een flinke jaar bezig geweest met het vinden van een nieuw huis. Elk huis die wij gezien hebben was het NET niet. Je moet echt wel het gevoel krijgen wanneer je ergens binnen loopt van: JA DIT IS HET! Nou, dit gevoel hebben wij gekregen in een prachtig huis in Lelystad. We verlaten ons kleine, tweekamerappartement voor een eengezinswoning met een grote tuin, en heullll veel slaapkamers. Na 25 jaar vind ik het wel genoeg geweest in Almere en gaan wij een nieuwe avontuur aan in een nieuwe stad!

En nog een extra bedankje voor de leuke samenwerkingen met: De Familiebox, Dadoe, het PR bureau & MamBaby Benelux! En natuurlijk ook naar onze kanjers van gastbloggers, ik wens jullie een mooi 2019 met veel liefde en geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.