[GESLOTEN] Het is weer tijd voor Moederdag! (WINACTIE)

[GESLOTEN] Het is weer tijd voor Moederdag! (WINACTIE)

Voor moederdag heb ik toch een te gekke tip van flip + een give-away! Natuurlijk is het elke dag moederdag maar op deze dag doe je net even iets extra’s. Een lekker parfummetje, ontbijtje op bed, een zelfgemaakte knutselwerkje van je kind! Je kunt het zo gek maken als je wilt, elke moeder verdient een mooie dag!

Maar nog leuker is iets waar ze altijd een mooie herinnering aan zult hebben. Eventueel in haar werkkamer, slaapkamer of een klein rustmomentje in de kleine kamer. Een jaarkalender met mooie herinneringen aan de muur is een MUST! Jullie mooiste foto’s verdienen de beste plek in huis <3

En in samenwerking met Hetfotoalbum.nl mag ik een toffe jaarkalender XL zonder jaartal weggeven twv €24,95. Deze mag je helemaal zelf invullen met je eigen design, foto’s etc. En hoe fijn is het dat je het elk jaar weer opnieuw kunt gebruiken? Zo vergeet je nooit meer een moederdag, verjaardag of een jubileum (let wel even op dat moederdag elk jaar een andere datum heeft)! 😉

Ik mocht dit voor jullie alvast uittesten en ik kan je zeggen: het is echt super makkelijk! Hetfotoalbum.nl heeft een eigen software (zowel online als offline) en biedt meerdere templates aan waaruit je kunt kiezen. Een jaarkalender maken kan dus IEDEREEN! Ikzelf vond het een leuke uitdaging want zoveel foto’s door de jaren heen om uit te kiezen. Ik heb daarom voor elke maand foto’s uitgekozen die ik ook echt in die maand heb genomen, zo zijn de herinneringen extra speciaal om aan terug te denken!

Maak de jaarkalender extra speciaal door een eigen template te maken in een app als canva.com, zo heb je altijd een eigen gemaakte originele jaarkalender aan de muur hangen!

Dus voor de foto creatievelingen, pak je kans!