Fun mama facts!

Fun mama facts!


Tussen de serieuze blogs door was ik eens een lijstje aan het maken over; Wat jou verandert nadat je kind(jes) hebt gekregen. Dus mama’s to be, jullie gaan dit ook doen!

 • Etensresten (ja, je leest het goed) opeten van je kind
  Eerst verafschuwde je het als je moeders zag die een koekje, stuk fruit of iets dergelijks op aten van hun kroost! Nou mama’s je doet het! Je hebt immers niet altijd een papiertje of prullenbak in de buurt.
 • Je eigen eten ten alle tijden delen!
  Wat je eerst voorheen bij je partner deed, doen kinderen nu bij jou. Jij geniet van iets lekkers, net iets anders dan de kids maar daar komt het. Mama ik wil hapje! Soms wordt het niet eens gevraagd maar dan komt DE graaihand. En daar gaat je heerlijke broodje, maaltijd of iets anders..
 • Het fenomeen lekker shoppen voor jezelf!
  In gedachte zie je jezelf al heerlijk winkelen en met tassen vol thuis komen. Niets is minder waar want, ten eerste haat je ineens het aan/uitkleden in die vreselijke pashokjes. De ene opvlieger naar de andere. En dan naar 1 uur winkelen heb je het al gezien! En beland je in dat ene super schattige baby/kinderkleding winkel waar je helemaal uitleeft.
 • Stiekem in een hoekje iets snoepen
  Je kent het vast wel. Of anders ga je daar wel achter komen. Je hebt een bepaald beeld over het opvoeden van je kinderen. Ook eten/snoepen heb je vast een beeld van. Zoetigheid wil je zoveel mogelijk beperken voor je kids. Maar… zelf kun je die verleiding niet altijd weerstaan. Dat je stiekem in een hoekje als een klein kind een snoepje of koekje snel naar binnen schranst. Want owee, je kind zal het maar te zien krijgen en jij bent met stip nummer 1 de prooi van die dag voor je kind!
 • “Streng zijn”
  Je wilt voor je kind duidelijk zijn wat wel en niet mag! Als hij/zij weer eens iets doet wat niet mag en jij eigenlijk “streng” moet zijn maar het toch wel heel schattig vindt. Dat je gewoonweg niet streng kunt worden.

Heb jij nog meer funny mama weetjes? Vul ze aan! Zodat we alle mama’s to be kunnen voorbereiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.