Foto op hout!

Foto op hout!


Ohhhh ik ben zo enthousiast om dit stuk te gaan schrijven. Dit onderwerp is gewoon helemaal mijn ding. Fotografie is mijn leven, fotografie is mijn passie. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik hoorde dat ik dit mocht gaan doen!

Goed, jullie denken nu vast. Ja? Waar ga je nu heen met je verhaal? Nou, ik ga jullie mijn ervaringen delen over www.fotofabriek.nl. Zoals ze zelf al schrijven op de website: Unieke fotoproducten maak je bij de fotofabriek!Dat moest ik natuurlijk even uitproberen. Vandaag neem ik jullie mee in het stukje: foto op hout. Ik hoefde er niet lang over na te denken welke foto ik ging gebruiken om te laten afdrukken op hout.

Dat is natuurlijk mijn favoriete foto van Livèn!

Zoals sommige van jullie wel weten hebben wij een eigen fotostudio, maar het leuke van www.fotofabriek.nl is dat je geen professionele fotograaf hoeft te zijn. Je kan jouw mooiste foto laten afdrukken op verschillende materialen (en er is zoveel keus). Het bestelproces is super simpel, je upload je foto en krijgt ook te zien hoe het er exact eruit gaat zien. Dit is super fijn! Ook is de levertijd helemaal niet lang, bij de meeste producten geldt zelfs: 12.00 uur besteld = dezelfde dag nog verstuurd. Ik heb mijn foto op hout op woensdagavond laat in bestelling gezet en vrijdag had ik het al in huis. Dit vind ik wel extreem snel!

Wat ik persoonlijk altijd belangrijk vind is hoe iets verpakt is. Vooral bij een foto product vind ik dit extra belangrijk. Het is zo kwetsbaar en je wilt natuurlijk geen beschadiging op je product. Of nou ja, ik in ieder geval! Zoals je op de foto kan zien is het fotoproduct perfect verpakt met een extra versteviging voor de hoeken. Ook wordt het geleverd met een ophangsysteem!


Natuurlijk ben ik sowieso al verliefd op de foto die ik gekozen heb voor op het hout. Maar wauw! Wat een andere beleving als je het binnenkrijgt. Wij hebben gekozen voor het formaat 20x30cm. Persoonlijk vind ik dat je dit formaat nog prima neer kunt zetten. bij een groter formaat zou ik het eerder gaan ophangen. Maar zoals ik al even schreef is dit heel persoonlijk.

Ik heb er voor gekozen om het (nog) niet op te hangen maar op het kamertje van Livèn neer te zetten. Zo dat ik het ook altijd nog kan verplaatsen. Mocht ik weer eens een creatieve bui hebben en het hele huis weer om wil gooien. Door de houtstructuur heb je een heel apart effect en is het totaal anders dan een gewone foto afdruk. Wat ook belangrijk is om te vermelden, je behoudt de kwaliteit van je foto. De structuur verandert wel maar het blijft een mooie heldere foto.

Even in het kort mijn conclusie: ik ben erg enthousiast over mijn foto op hout. De verzending en verpakking was erg netjes. Ik durf vol overtuiging www.fotofabriek.nl aan te raden. Hoe leuk is het om een foto op hout cadeau te geven straks onder de boom? Je hebt al een foto op hout vanaf € 24,99.-

Via deze link www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-hout/ bestel je nu direct JOUW foto op hout. Ik zeg: Doen! En wat ook belangrijk is om te weten: Fotofabriek.nl is ook nog eens uitgeroepen voor beste fotoboeken leverancier bij Radar!

Heb jij nog een vraag over het fotoproduct? laat het me gerust weten…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.