Eetspruit & Daley

Eetspruit & Daley


Toen ik in mijn inbox van Instagram een berichtje kreeg van SPRUIT dat ik een proefbox mocht testen, was ik meer dan blij (ik deed een vreugdedansje waar je u tegen zei!) En wat kwam het goed uit zeg, precies op dat moment was ik bezig om meer vast voedsel te geven en stoppen met de potjes. Ik merkte aan hem dat hij hier meer behoefte aan had! Hij was dus al langzaam met de pot aan het mee eten maar ik vond het nog vrij lastig om combinaties te maken. Het werd al gauw aardappel met groente! Dit kon dus beter dacht ik…

Ik volgde SPRUIT al een tijdje op Instagram dus ik kende het concept maar al te goed. Ik kon dus ook niet wachten om aan de slag te gaan voor SPRUIT, samen met mijn Daley. Wat een bofkont! Niet alleen is SPRUIT gewoon een leuk concept om te gebruiken, te volgen en om van te leren, er werken ook nog eens onwijs leuke mensen achter, die de maaltijden vers voor je klaar maken. Nouja, voor de kleintjes dan!

Het concept is vrij makkelijk, je ontvangt de maaltijden, en om de versheid te behouden doe je ze in de vriezer (je moet dus wel ruimte hebben in de vriezer!). Elke maaltijd heeft zijn eigen label, wat dus super makkelijk is want je weet dus wat erin zit en welk gerecht je te pakken hebt. Vergeet niet in de ochtend een maaltijd eruit te halen zodat die op tijd ontdooit is. Vervolgens verwarm je de maaltijden AU BAIN MARIE stijl, en voila, gerecht staat op tijd op tafel!

De maaltijden van SPRUIT bevatten nooit kunstmatige ingrediënten en toegevoegde suikers en zout. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de meest voorkomende allergieën. Super chill toch!

5 maaltijden om te testen, HERE WE GO!GERECHT A
TOMAAT, WORTEL, PAPRIKA & VOLKORENPASTA

Dit was by far zijn favoriete gerecht van de box. Dit ging er ook echt in alsof het niks was. Duurde het te lang? Dan werd die gewoon even boos. Dit gerecht deed ik toch vanwege de grote stukken paprika eventjes in de blender. Maar de smaak werd er niet minder door! Zelfs juist lekkerder..GERECHT B
WORTEL, RUNDERGEHAKT, PAPRIKA, KNOFLOOK

Wortel is wel echt zijn favoriete smaak dus hoefde ik mij geen zorgen te maken dat hij dit gerecht af zou slaan. Ook dit gerecht ging er dus ook vrij makkelijk in. De stukjes waren al klein van portie dus heb ik dit gerecht juist gelaten voor wat het was en niet in de blender gegooid. De stukjes paprika waren wat kleiner gesneden dan in gerecht A.GERECHT C
LINZEN, POMPOEN, KURKUMA, ZILVERLIESRIJST

Pompoen, ook één van zijn favoriet en ik denk van veel kindjes wel! Het begon belovend, de hapjes gingen er makkelijk in. Maar na een paar hapjes was het mondje op slot! Mmmm… Twijfelgevalletje! Eventjes nog een keer herhalen. Maar ook dit bleef een gevecht! De happen gingen er makkelijk in, maar na een half bordje had die er schoon genoeg van!GERECHT E
KIKKERERWT, ZALM, BROCCOLI, BASILICUM

Mijn eerste gedachte? Ooh jongens, daar gaan we dan! Grote stukken zalm, vis, he baaaah. Ik vond vis als kind zo onwijs goor, maakte mijn moeder vis, dan vonden mijn katten dit erg lekker (sneaky onder de tafel gooien!) Vis heb ik in mijn volwassen jaren leren eten! Maar nu een klein ventje aan de vis? Nou het ging eigenlijk vrij makkelijk en vond die het nog lekker ook. Dit gerecht viel wel erg zwaar op zijn maag dus was het bordje niet altijd leeg! Nu maak ik ook veel vaker vis voor hem, is nog keigezond ook!

Nu denk je vast, HEY ik mis een gerecht! Dit klopt, er was helaas één gerecht dat hij er echt niet in kreeg. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik de geur ook erg sterk vond, en de smaak was niet al te fijn. Dus ik begrijp het compleet! Als jij uiteten gaat en je bestelt een gerecht dat je niet kent, achteraf vind je het mega goor, eet je het dan op of laat je het staan?

Kortom, ik moet zeggen dat ik echt verrast was van de maaltijden. Man, man, man wat heeft hij zitten smullen zeg! Trotse mama hier dat zeg ik je wel. Ik zou echt voor iedereen dit aanraden! Wil jij jouw kindje meer smaken laten proeven? Of ga je de overstap maken van potje naar vast voedsel? Vraag dan vandaag nog een proefbox aan en laat je verrassen door SPRUIT!

WWW.EETSPRUIT.COM/BESTELLEN


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.