Dubbel feest naar tikkeltje stress!

Dubbel feest naar tikkeltje stress!


Inmiddels is dit blog 3 en krijg ik de smaak te pakken. Het is op dit moment aardig druk in ons leventje en tijdens deze blog vertel ik waarom.

Ongeveer 2 maanden geleden spraken we iemand op een gezamenlijk verjaardag dat ze hun huis gingen verkopen. Daan was gelijk geïnteresseerd, maar ik niet!! De ligging vond ik vreselijk. “Ik ga toch niet aan een drukke straat wonen” was mijn antwoord. Ik ben een wijkjes mens waar kinderen lekker kunnen rondrennen. Daan “dwong” me onderhand om te gaan kijken!

Ja hoor, het huis was geweldig! Groot, ruime keuken, leefruimte en niet geheel onbelangrijk een heerlijk grote tuin. Hier zagen we ons wel wonen! Dus trokken we onze stoute schoenen aan.

Al met al, ons huis, om te proberen, op Facebook gezet (19-2-2018) en nog geen 3 weken later (07-03-2018) was de koopovereenkomst met nieuwe kopers getekend! Oké, dat gaat iets te snel! Maar goed, wij kunnen verder met het andere huis! Hiervan waren inmiddels ook de papieren getekend dus in zoverre was alles rond…

Maar er is nog meer!

Het allerleukste is misschien ook wel dat wij na twee superkids een derde kindje krijgen! Dit overweldigende nieuws weten wij uiteraard al heel wat weekjes. Maar ons eerste echte echo was pas 14-2. Met alle informatie en berekeningen waren we van 12 weken naar 14 weken gezet! Oh my god! Dat is dichtbij! Er ging van alles door me heen. Kunnen wij dit? Wat zullen mensen denken? Waar maken we een kamertje? Allemaal zorgen om niks.

Ik wilde heel graag een derde kindje. Na de bevalling van Jur kon ik me niet indenken dat ik nooit meer zwanger zou zijn. Wekenlang was ik zo ontzettend moe. Daar bleek geen einde aan te komen. Ik vroeg mezelf continu af hoe ga ik dit in vredesnaam doen met twee kinderen! Gelukkig werd het naar week 14 wat minder.

Afgelopen weken waren enorm druk. We waren veel in huis en met ons huis bezig dat het vertellen van het grote nieuws tussen allerlei momentjes door ging. Deze spruit heeft een uitgerekende datum van 10-8-2018 gekregen. En om totaal geen stress te veroorzaken is de sleuteloverdracht 2 juli!

Mijn twee vorige zwangerschappen zijn niet geheel zorgeloos geweest. Het verhaal van Suus hebben jullie inmiddels gelezen. En over de bevalling van Jur vertel ik de volgende keer! En neem ik jullie mee op weg naar ons nieuwe avontuur.. verhuizen en zwanger zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.