Djois Germaine

Hoi, ik ben Joyce, moeder van Daley Noël (wat letterlijke elke dag feest betekent) en oprichtster van Joyontheblog.nl (de Joy staat voor Joyce & een blog vol vreugde!) Schrijven is misschien niet mijn hobby maar ik probeer het wel met een dosis humor, want lachen is en blijft gezond!

Ik ben begonnen met Joyontheblog.nl omdat ik na mijn horrorbevalling als tip van mijn psychiater heb meegekregen om van je af te schrijven. Dit heeft mij dan ook onwijs geholpen tijdens mijn PTSS! Nu moet je niet gaan denken dat ik alleen maar deprimerende blogs schrijf, het heeft mij wel geholpen maar ik zie het leven graag door een roze zonnebril.

Mijn motto: Nothing is impossible, the word itself says i’m possible.. – Audrey Hepburn

BLOG


Dag Sinterklaasje!

Ik kan ontzettend genieten van al die blije kindjes dat ik voorbij zie komen op social media, en ouders die ONWIJS uitpakken met Sinterklaas. #vindikleuk Maar ik ben ook nog steeds tevreden met de beslissing om geen Sinterklaas te vieren. Dit heeft niks te maken met de heuse pieten discussie in het land, of het ..

Lees verder

Triggerfinger

OBij het eerst horen van een triggerfinger dacht ik gelijk aan de band en de theekopjes lied. Maar dit was toch echt de diagnose van mijn zoontje Daley. Zijn duimen stonden niet helemaal correct en de term: duimpje omhoog, was bij hem dus onmogelijk. Nadat mijn schoonvader mij hiermee confronteerde..

Lees verder


Mijn handmade top 3!

Iedereen die mij kent weet dat ik heel erg goed op de kleintjes kan letten. En met de kleintjes bedoel ik natuurlijk de keiharde euro’s. Sinds ik op mezelf woon ben ik gaan opletten op mijn uitgaven. Ik koop dan ook echt wat ik nodig heb en ik durf ook NEE te zeggen tegen mezelf.…

Lees verder

MEER BLOGS: