Die verdomde kilo’s!

Die verdomde kilo’s!


Veel vrouwen zweren het: door langdurig borstvoeding te geven vliegen de kilo’s er zo van af. Maar wat nou als je helemaal geen borstvoeding geeft? Of wanneer je het na paar weken al zat bent? Dit was bij mij dus het geval. 6 weken lang heb ik het volgehouden, borstvoeding geven en kolven. Mijn zoontje viel tijdens het geven van borstvoeding al vrij snel in slaap, zo relaxed vond die het. Kortom, resterende hoeveelheid melk moest via de fles gegeven worden. Borstvoeding, fles en kolven, over en over en over, flinke klus dus!

Op een gegeven moment werd het een luxe, gewoon de hoeveelheid meteen in de fles en daarna kolven. En na een tijdje werd het fles en dat kolven tja… wanneer ik zin had! Want geef nou toe, hoe heerlijk is het dat jij als mama hele nacht door kan slapen zonder ook maar wat te doen, geen borstvoeding en ook niet te kolven.

Des de ouder de kleine, des de meer melk meneertje nodig had. Dus dat kolven gaf al niet meer het resultaat dat hij nodig had. Dus dan wordt het aanvullen met kunstvoeding. Eenmaal over naar de kunstvoeding, hoeft dat kolven dus ook niet meer. Afbouwen heet dat!

Het is inmiddels 3 maanden geleden dat mijn zoontje op de wereld is gebracht. Dan nu even terugkomend op die verdomde kilo’s, borstvoeding was bij mij dus niet het antwoord. Maar om nou te gaan zeggen, ik spring meteen de sportschool in en ik ga aan de salade. Nee hoor, mevrouwtje eet gewoon gerust 3 chocoladerepen, kapsalonnetje en de cola gaat er gewoon nog lekker in. Inmiddels zit ik alweer bijna op het zwangerschapsgewicht. En nu denk ik bij mezelf, VERDOMME!

Die kilo’s moeten er toch echt af

Tijd dat ik maatregelen ga nemen, en dat begint VANDAAG! Ik ga á la Linda de Mol aan de slag, en ook werken aan die verdomde kilo’s. En ik ga jullie meenemen in mijn strijd! I CAN DO THIS…

Gewicht: 67 kilo Gewenste eindgewicht: 57/58 kilo. Einddatum: Laten wij gek doen, 1 juli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.