De producten van NAÏF

De producten van NAÏF


Wie houdt er nou niet van de heerlijke geur van een baby. Zachte roze huidjes ingesmeerd met fijne geurende producten. Toen ik in verwachting was van Zoë kocht ik ze dan ook enthousiast in.

Ondanks dat je er vanuit gaat dat babyproducten automatisch ook goed en zacht voor het babyhuidje zijn, kwam ik er al snel achter dat dit niet het geval was. Zoë reageerde op vrijwel ieder product en ik schrok er van hoeveel parfum er aan de crèmes werd toegevoegd.

Ik ruilde alles in voor neutrale producten, helaas geen lekkere geurtjes maar gelukkig ook geen rode en gevlekte huid meer.

In februari werd ik door Joyontheblog.nl gevraagd of ik bekend was met de producten van NAÏF. Dit was ik niet en dus mocht ik dit merk van natuurlijke babyproducten uitproberen.

Mijn ervaring met NAÏF:
Laat ik beginnen met het uiterlijk van het merk. Perfect voor zijn doeleinde. Een simpele, pure en zachte uitstraling, ik hou er van. Daarna ontving ik een prettige verrassing toen ik de dopjes van de tubes af draaide, een heerlijke zachte geur kwam mij tegemoet.

Maar nu het belangrijkste, het gebruik.

Vanmiddag heb ik Zoë in bad gedaan en haar haartjes gewassen met de shampoo (€9,95,- 200ml), fijn in gebruik en heerlijk schuimend. Na het bad heeft Zoë zichzelf, met wat hulp van mij, ingesmeerd met de bodylotion (14.95,- 200ml) van NAÏF. Een makkelijk smeerbare crème die snel intrekt. Meteen na gebruik konden we haar kleertjes dan ook al aantrekken en liep ik de trap af met een schoon, zacht en heerlijk ruikend meisje, zonder vlekjes, op mijn arm. Zelfs papa merkte de heerlijke geur van NAÏF op!

Al met al ben ik erg enthousiast over mijn eerste ervaring met Naïf. Ik zocht dan ook op wat de prijs van de producten is. Voor ons als studerend gezin niet geheel onbelangrijk. Ook dit vond ik in verhouding staan met de kwaliteit van het product. Iets prijziger als de producten die we nu gebruiken, maar gezien het feit dat deze producten geheel natuurlijk zijn en een fijne geur bevatten is dat het meer dan waard!

Je vindt de producten van NAÏF op: www.naifcare.com of volg op Facebook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.