De laatste ronde!

De laatste ronde!

Melanie round shapeGastblogger Melanie neemt ons mee in tweede zwangerschap. Ze zit inmiddels in haar laatste ronde maar de baby ligt in stuit! Namens ons, heel veel succes en binnenkort hebben we weer een baby erbij!


Hallo lieve lezers, als ik dit typ tik ik de 28 weken aan, wat betekent dat ik in mijn allerlaatste trimester zit. Heel raar, de tijd lijkt voorbij gevlogen te zijn. Ik kan me nog zo goed herinneren dat we erachter kwamen. Even snel naar de Kruidvat rijden, wasmiddel, test en redbull halen. Die ik uiteindelijk niet eens gedronken heb! En toen stonden er 2 streepjes. Combinatie test, geslachtsbepaling, 20 weken echo. We hebben alles eigenlijk alweer gehad.

Het enige waar ik nu nog op hoop is dat deze kleine meid zich draait, aangezien ze nu nog in een stuit ligt en ik toch wel graag op natuurlijke wijze wil bevallen thuis net zoals bij Zoë. Maar ach, als het erop aankomt maakt het allemaal niet uit, als ze er maar uit komt!

Jullie blijven natuurlijk allemaal op de hoogte, en anders kun je me altijd volgen op Instagram!

Veel liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.