De laatste loodjes…

De laatste loodjes…


Ook voor mij geldt nu, de laatste loodjes. Ik ben 39 weken zwanger en het aftellen is inmiddels begonnen. Ik sluit mij volledig aan wat iedereen zegt over de laatste loodjes; IK BEN ER KLAAR MEE..

Al hoewel ik een fantastische zwangerschap heb gehad, zonder enige complicaties en wat dan ook, begin ik gewoon ongeduldig te worden en kan ik niet meer wachten!

Je weet wat ze zeggen; de laatste loodjes wegen het zwaarst..

Het lijkt wel of juist de laatste weekjes mij wat meer stress geven. Heb ik alles gedaan wat op het lijstje staat? Is de babykamer wel zo goed als gereed? Is de ziekenhuistas wel goed ingepakt? Geloof mij, die tas heb ik nou al 4x uit en ingepakt. Ohh, ik voel wat, is dat het dan? Nee, oh… Kortom, stress stress stress! Laten we het gewoon houden om gezonde stress.

Zoals ik al eerder zei heb ik een voorbeeldige zwangerschap gehad, alles wat de gewone vrouw mee maakt is voor mij allemaal taboe. Ik mag stiekem dus wel van geluk spreken! Ikzelf vind het belangrijkst dat je goed in je vel zit, en geen stress om je heen hebt. Wanneer je zelf relax en ontspannen bent, dan is jouw lichaam dat natuurlijk ook.

 

Hoe ongeduldig ik ook ben, toch denk ik wel veel na over hoe het dan zal zijn als onze kleine manneke er dan eindelijk is.

Zelf ben ik tante van 4 koters en gaat dit mij maar al te goed af. Natuurlijk help ik ze met opvoeden, maar bij je tante mag alles wat thuis niet mag!

Favoriete tante zijn is een piece of cake.

Maar straks moet ik toch echt zelf gaan doen, dan ben ik moeder! Samen met mijn partner natuurlijk! Dit is iets wat mij dus toch wel nerveus maakt. Ga ik het wel goed doen? Weet ik straks wel wat mijn kindje wilt? En hoe moet ik gaan opvoeden? Dit zijn dingen dat houdt je bezig zo aan het einde van je zwangerschap. Want je kan natuurlijk niet meer terug!!!

Maar ik heb er wel echt zin in, is weer een nieuwe fase in het leven. Ik heb zelfs zin in de bevalling, ik kan niet wachten op dit te ervaren! Al hoewel, dat zeg ik nu wel met mijn grote muil maar eerst beleven en dan beoordelen……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.