De eerste echte keer dat je kindje ziek is…

De eerste echte keer dat je kindje ziek is…


Het begon op zaterdag, vriendlief voelde zich niet goed wat uiteindelijk resulteerde met 3 dagen plat, en oneindig veel de wc knuffelen. Toen mocht ik er nog 1 dag van meegenieten en uiteindelijk ontkwam Zoë er ook niet aan. BUIKGRIEP!

Kijk tuurlijk is Zoë wel eens verkouden geweest en heeft ze koorts gehad, maar dat was na 1 dag alweer zo goed als voorbij. (Na langdurig speuren op Google, wat het allemaal was!)

Nu duurde het al 2 dagen, wat eigenlijk inhield was dat de wasmachine overuren aan het draaien was, ik meer met een fles dettol rondliep dan met een kopje koffie. Ik ondertussen de halve prenatal leeg had gekocht met slaapzakken, omdat ze zo vaak moest spugen dat de wasmachine er niet tegenaan kon wassen. Dan heb ik nog niet eens over de zure spuitluiers, het gekrijs wat je hoorde als ze weer moest poepen. Door de zure poep waren haar billen zo kapot dat de blaren eraan zaten.

Gewoon in 1 woord ellende, en al helemaal omdat je gewoon niks kan doen om het beter te maken, omdat het zelf uit d’r lichaam moet gaan. Tuurlijk probeer je alles te doen wat je kan, ik bedoel ik heb 3 dagen witte nagelriemen gehad van het smeren met sudocreme en bepanthen.

2 huisartsenposten bezocht omdat we bang waren voor uitdroging omdat ze niks dronk. Gelukkig was dat niet in orde. Maar wat kan je onzeker worden als moeder. Zeker als het je eerste kindje is. Niemand die je vertelt wat je moet doen, je moet er zelf achter komen. Gelukkig hebben we dit ook weer overleefd, en is Zoë weer aan de betere hand.

Lieve mede mama’s, aankomende mama’s, VERTROUW ALTIJD OP JE GEVOEL. Zoals ze ook aangeven bij de dokterspost, je kan niet vaak genoeg komen. En liever 1x teveel dan 1x te weinig!

En laat nu die lente maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.