De 2de ronde!

De 2de ronde!


Jaja, we gaan het gewoon voor de 2de keer weer doen! We zijn zwanger, ontzettend blij dat het dit keer weer gelukt en gegund. Hierbij het eerste deel van onze tweede reis naar ons tweede kindje!

Begin maart had ik de spiraal laten verwijderen omdat de wens voor een tweede kindje er was, verder geen verwachtingen, we zien wel hoe het verder gaat. Op 25 juni zijn we teruggekomen van onze vakantie en had ik al het gevoel dat het misschien al raak kon zijn, was ook al 2 dagen over tijd dus die dag erna snel een test gehaald en ja, daar stonden dus gewoon echt 2 streepjes…

Heel onwerkelijk, ook al is de kans groot, dat het allemaal lukt en zo snel ook hadden we eigenlijk niet verwacht. Maar ontzettend blij ook dat het gewoon voor de 2de keer weer gelukt is. 2 dagen later mochten we naar de vroedvrouw voor de eerste echo, maar ik was toen nog zo pril dat er eigenlijk niks te zien was, en moesten maar over 4 weken terugkomen. Ik zou dan 8 weken zijn!

WAT DUREN DIE 4 WEKEN DAN ONTZETTEND LANG MENSEN!

Maar na die ellenlange weken mochten we eindelijk en zagen we ons tweede kindje met kloppend hartje op beeld. En dat is en blijft het allermooiste ter wereld. En toen ging deze reis van start!

Volgende keer vertel ik jullie hoe het verder is gegaan en natuurlijk de geslachtsbepaling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.