Daley’s Favorites!

Daley’s Favorites!


Daley ontving een week geleden een doos vol producten van MAMbaby. De benodigdheden voor de groei van onze kleine manneke, volgens Birte van MAMbaby. Nou ik kan je zeggen, we hebben al een aantal producten gebruikt en meneertje heeft al een aantal favorieten waar hij nu al meer zonder kan!

En niet alleen Daley is er blij mee, mama ook. Niet alleen ben ik blij met de producten maar ook nog eens met de kwaliteit. Tegenwoordig gaat het alleen nog maar om de looks van een product, gezien en gezien worden. Maar ik vind de kwaliteit veel belangrijker, want je wilt tenslotte het allerbeste voor jouw kleintje. Maar de producten van MAMbaby heeft het allebei, kwaliteit en leuke design/prints.

Ik heb NOG niet alle producten kunnen testen, voor bepaalde producten is hij echt nog veel te klein. Maar ik heb zeker weten samen met Daley alvast een top 5, IK VERKLAP ER NU 3!


Starter CUP!

Ik begin met de Starter Cup. Dit is toch echt wel mijn favoriet. Meneertje houdt de beker al stevig vast door de twee antislip handvatten en zit te lurken alsof er bier in zit. Dit is natuurlijk perfect voor mama, zo heb ik mijn handen vrij en kan ik ondertussen zijn luier doen bijv. Dankzij de Silk Teat” zuigtuitje kan hij zijn eigen drinkstroom bepalen. Ik gebruik het voor het geven van water, sapje voor de dorst of een verdund papje!

 • 150 ml – Extra-licht & getailleerd – gemakkelijk vast te houden
 • Antislipgrepen passen op alle MAM bekers
 • Drinktuitje – lekvrij & extra soft
 • Baby’s kunnen de drinkstroom zelf regelen

Starter Cup, 150 ml, €6.50,- : MAMbaby Starter Cup


MAM Perfect Night 6+

De titel zegt het misschien al, een speen voor de perfecte avond. De speen geeft namelijk licht in donker! Net als misschien velen andere mama’s ben ik ‘s avonds altijd de speen kwijt. 9 van de 10 keer gooit hij de speen zelf op de grond, of ligt die weer onder het ledikantje. Ook vind hij de speen zelf gemakkelijk terug, en hoeven papa en mama niet 100 keer per nacht het bed uit om zijn grote vriend weer terug in zijn mond te ploppen.

 • Licht op in het donker
 • Ontworpen om het risico op een verkeerde tandstand te beperken
 • Klinisch bewezen: ondersteunt een gezonde ontwikkeling van de tanden en de kaak
 • Goed voor de huid dankzij grote ventilatieopeningen
 • Geleverd in een praktisch steriliseer- en bewaardoosje

MAM perfect night 6+, €6.50,- : MAM Perfect night


Bite & Play

Ik weet echt niet wat het is met dit ding, maar dit is echt Daley’s favoriet! Ik hoef het ook maar 1 cm voor zijn neus te leggen en hij wordt er helemaal wild van. Ideaal speeltje om hem te laten kruipen (lees, tijgeren!) want hij wilt het HEBBEN, HEBBEN, HEBBEN! Het rammelt aan alle kanten, het kan in de mond en kunt er lekker op kauwen als de kleintjes tandjes krijgt. Het is dus duidelijk waarom dit speeltje BITE & PLAY heet!

 • Verschillende oppervlaktestructuren en materialen maken de bijtring spannend voor baby’s
 • Ontworpen om het risico op een verkeerde tandstand te beperken
 • Door de speciale halve cirkelvorm van het watergedeelte kunnen ook de kiezen gemakkelijk worden bereikt
 • Helpt erbij de ontwikkeling van baby’s te stimuleren

Bite & Play, €7.50,- : Bite & Play


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.