Dag baby, Hallo dreumes!

Dag baby, Hallo dreumes!


Zoë is nu 15 maanden en is dus echt baby af… De ochtenden samen lekker tutten met z’n 3’en is hierbij dus ook echt over. Mevrouw zit geen minuut meer stil en heeft s ochtends vanaf het moment dat de ogen open zijn energie voor 100 man. Maar deze fase is toch ook weer zo ontzettend leuk!

Hoe vaak ik op een dag niet om haar moet lachen zijn niet eens meer op 1 hand te tellen. Maar jongens… Hoe vaak je mij op een dag dan ook NEE hoort zeggen zijn niet eens meer op 2 handen te tellen! En dan heb ik maar 1 kindje, ouders die er meer dan 2 hebben hoe doen jullie dit?! Alles moet uitgeprobeerd worden, op de bank klimmen, de afstandsbediening pakken, aan de knopjes op de tv zitten en zo kan ik gerust nog 10 minuten doorgaan. En probeer dan maar eens je lach in te houden als je met een boos gezicht nee moet zeggen. En ze weten het donders goed hoor! Als Zoë op de bank probeert te klimmen en ik eraan kom om haar eraf te halen, moet je eens zien hoe snel ze op de kont gaat zitten en net doet alsof ze rustig tv zit te kijken.

Dus lieve dames die een kindje krijgen, GENIET van die babytijd, hoe cliché het namelijk is, vanaf het moment dat ze lopen, kun je er achteraan! En dan de enige manier om rustig te kunnen netflixen is dus echt pas als ze op bed liggen! Dus mochten jullie willen weten wat je echt nodig hebt bij een kindje, zou ik zeggen GEDULD. Maar dan ook echt HEEL VEEL GEDULD…. (Maar je krijgt er zoveel voor terug.. ahum!)

1 Comment

  1. Hoihoi,

    Of je er nu 1 hebt of 3, zoals wij, het blijft leuk! Echt waar! Ik herken je verhaal. Na 2 jongens kregen wij een meisje. Wat een verschil… Ze kan van super lief naar een draakje in minder dan een seconde!
    Maar het cliché blijft, je krijgt er zoveel voor terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: